12.8 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóValaki annyira utálja a Fideszt, hogy kivégzéssel fenyegette meg az egyik TV...

Valaki annyira utálja a Fideszt, hogy kivégzéssel fenyegette meg az egyik TV összes munkatársát.. – Szólj hozzá!

„Ha nyertek, mindegyikőtöket lelövöm, mint a kutyát” – Halálos fenyegetést kapott a Hír Tv összes dolgozója, és műsorvezetője

Nem finomkodott a Déri Stefinek küldött üzenetében egy Márk nevű illető, aki kilátásba helyezte: ha a Fidesz-KDNP marad kormányon, bizony le fogja lőni a Hír Tv-s dolgozókat és a műsorvezetőt, Déri Stefi t is. A műsorvezető feljelentést tervez.

Ha nyertek, mindegyikőtöket lelövöm, mint a kutyát a büdös k*rva anyádat– ezt az életveszélyes fenyegetést kapta a Facebookon Déri Stefi, a Hír Tv műsorvezetője egy bizonyos Márktól. Az újságíró szerint a fenyegetés nem álprofilról érkezett, hanem valódi személytől és feljelentést fog tenni a rendőrségen.

Facebookra feltöltött videójában azt is megosztotta, hogy ide vezetett az ostobázás, az aberráltozás, a gyűlöletkeltés, és szerinte egyértelmű felelőse ennek az ellenzéki miniszterelnök-jelölt Márki-Zay Péter.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem