2.1 C
Budapest
2023. december. 2. szombat

Valahol félszemmel láttam, hogy Lagzi Lajcsi oxigénpalackot szeretne vinnia börtönbe, és a VPOP nem zárkózik el..

Dátum:

Megosztás:

Ne higyjétek, hogy nem szeretjük Lajcsit, .. nagyon sok ismerősöm, barátom imádja a zenéit, a zenei kultúrát, amit megalkaotott vagy továbbfejlesztett, de most nem erről van szó, hanem éppen arról, hogy egy „Lagzi Lajcsi” nem engedheti meg magának azt, ha már ilyen szerencsétlenül alakult az élete, hogy ne tegyen eleget kötelezettségének, és trükközzön, hogyan kerülhetné el a börtönt!

Ez szégyen, és ezt neki is éreznie kellene, mert az emberek éppen tőle, vagy a hasonló művészektől, közéleti személyiségektől várják azt, hogy példát mutassanak hasonló helyzetben (is)!

A kecskeméti BV nem börtön, hanem szanatórium, oda nem kell oxigénpalack!

A börtön olyan, hogy egy tízemeletes épület lefelé van fordítva, és az alsó szintek le vannak zárva, mert annyi a patkány és már-már jön fel a talajvíz is, de picit feljebb a falak nyirkosak, gyöngyözik rajta a víz, a dohos szagot beissza a ruhád, soha nem megy ki belőle, és nem szeretnék komorú lépet festeni, de van ahol nincs villany, vagy éppen ablaküveg nincs, vagy wc nincs (diszperzites vödör van helyette), vagy valami kurvára hiányzik, amiből arra lehet következtetni, hogy azt az objektumot mostanáig nem látta az EU-ból senki.

Na, az a börtön, oda pedig tök mindegy, hogy Lajcsi vinné-e az oxigénpalackot, vagy nem.

Amúgy elmondok valamit: … Ha Lajcsi ragaszkodik az oxigénpalackhoz, akkor Tökölre viszik, a Tököli BV-be, az bv-kórház, de nehogy azt higyje valaki hogy ott jó! Egy frászt! Mindenki tudja, hogy az elitéltek jelentős része szimulál vagy önygilkossági kísérletet produkál, felvágja az ereit, de nem annyira hogy meghaljon, csak annyira hogy Tökölre vigyék, hogy ne kelljen dolgozni, hogy ne kelljen sanyarogni az alapházban (kirendelt BV-intézet, ahova előszőr „beutalták” a pácienst), vagy bármit kitalál, csak hogy utazzon busszal (rabbusszal) és tudjon nézegetni, egymémelyek ilyen utazások alakalmával sanyargatják a gyengéket, védteleneket, elszedik a dolgaikat, kirabolják őket (ezeknek a belső bűncselekményeknek a töredéke sem kerül felderítésre, mert a gyengék a börtönben félnek), stb..

Tökölön betegnek kell lenned, különben rábaszol! Viszont ha beteg vagy, lelkiismeretesen meggyógyítanak, mert oda gyűjti a BVOP (Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága) a legjobb orvosokat az országból és mindenhonnan!

Lajcsi, hála Istennek nem olyan nagy beteg, mint ahogy beállítja magát, mert ha órákig tudot énekelni, trombitálni, ugrálni egy csárdában nem is olyan rég, akkor nem annyira beteg!

En ezt javaslom Lajcsinak, aztán azt csinál, amit akar, én is csak arról írok, amit tudok vagy hallok:

Lajcsi menjen Kecskemétre, oxigénpalack nélkül, az egy szép börtön, jó a levegő, kérdezze meg Stolt, ha nem hisz nekem! Ott dolgozgasson, szedje a gyógyszereit, aztán most már nem emlékszem, hogy börtönt kapott-e vagy fogházat (hogy milyen büntetés-végrehajtási fokozatú ítéletet kapott), de ha nem fogházat, akkor viselkedjen az előírtak szerint, hamar fogházminősítést kaphat, és akkor kimehet a városba dolgozni, kapálgatni, vagy éppen az is lehet, hogy kultúrházba zenélni, ez majd ott kiderül, és egyszer csak szabadul.

Akkorra már az emberek nem arra fognak emlékezni, hogy át akarta b@szni az igazságszolgáltatást, hanem arra, hogy végre, Lagzi Lajcsi újra itthon, és mehetünk a koncertjeire!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este: Reszkessetek betörők 3-4 – videók

Teljes filmek magyarul: Reszkessetek betörők 3. Reszkessetek betörők 4. Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of...

Piros riasztást is kiadhatnak – mutatjuk, hol tart legtovább az ónos eső

Budapesten kora délutánra lecseng a havazás, esőbe, majd ónos esőbe vált a csapadék halmazállapota. Budapesten is jégpáncélos területek...

Orbán Viktor: Magyarország nem vétózik, olyan, hogy vétó, nincs

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban feltett kérdésekre válaszolt. Szólt Ukrajna EU-csatlakozásának támogatásáról, a pénzügyi segítségről, a...

Miért jó szigetelőanyag a kőzetgyapot?

A kőzetgyapotot sokan csak homlokzati szigetelőként ismerik, pedig remek tulajdonságai miatt más szigetelési feladatot is elláthatunk vele. Aki csak...