23.6 C
Budapest
2022. augusztus. 9. kedd

Vajon megéri a fűtőfólia készházba?

Dátum:

Megosztás:

Vajon megéri a fűtőfólia készházba?

Bemutatjuk, miért érdemes a kész házaknál is megfontolni a fűtőfólia használatát.

Egyre népszerűbb választás a kész ház, ami rengeteg előnnyel járhat a megrendelő számára: megkíméli a rejtett költségektől és az elhúzódó építkezéstől is.

Az előregyártott ház alkatrészeit szakaszokban szállítják az építési területre az összeszerelés céljából. Nagy előnye, hogy teljességgel egyedi tervezésű lehet, tükrözve a leendő tulajdonosok elvárásait.

Ezt illetően pedig már nem csupán ízlésbeli, hanem környezetvédelmi és praktikussági szempontok is felmerülnek – ilyen lehet például a korszerű fűtőfólia használata, amelyről a www.futofolia.hu/elektromos-futes oldalon tájékozódhatunk.

A nagypanelos készházak egyedi tulajdonsága, hogy hihetetlenül gyorsan, szinte „maguktól” épülnek fel: a tetőszerkezettől eltekintve az építési idő mindössze másfél nap. Ezután egy-két hét bőven elegendő, hogy a tető és a cserepek is a helyükre kerüljenek.

A folyamat további előnye, hogy – az előítéleteket megcáfolva – rendkívül környezetbarát. Sok cég minimális energiafelhasználással dolgozik, hiszen szem előtt tartják a környezetvédelmi szempontokat, ez pedig a felhasznált anyagok terén is megmutatkozik.

A tetőtől a pincefödémig magas hőszigetelt és légtömör házburkolat ideális építési követelmény egy energiatakarékos házhoz, míg a természetes faanyag használata csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást.

De hogyan kapcsolódik ez a fűtőfóliához, és hogyan lehet a készházba fűtőfóliát telepíteni?

Rengeteg potenciális vásárló választaná a fűtőfólia és a készházak különleges párosát. A szakértők pedig rájöttek arra, hogy nemcsak környezetvédelmi és gazdasági szempontból nyújt jó megoldást a két ötlet párosítása, hanem munkájukat is nagyban megkönnyítené az eddigi hőszivattyúk fűtőfóliával való helyettesítése.

A harmadik generációs fűtőfólia egyedülálló önszabályzó tulajdonsággal rendelkezik. Az önszabályozó, harmadik generációs fóliának pedig az üzemeltetési költségek terén is komoly előnye van. A modern technológiának köszönhetően a fűtőfólia nagyon gyorsan, mindössze pár óra alatt beszerelhető akár a padlóba, akár a mennyezetbe.

Persze, nem a fűtőfólia az egyetlen korszerű eszköz, ami egy kész házba beépíthető. Ott van többek közt a klíma és a napelem is. Habár nem a legkisebb befektetésről van szó, pár éven belül bőven megtermeli a befektetett összeget és a későbbiekben rengeteg pénzt spórolhatunk vele.

Szerencsére igen egyszerűen beszerelhető, így nem növeli nagy mértékben az építésre tervezett időt. Használatával jelentősen csökkenthetjük az ökológiai lábnyomunkat, miközben egy élhető otthont hozunk létre. És ki ne akarna egy napelemes, fűtőfóliás házat összesen pár nap leforgása alatt, ha az egyszerre védi a környezetet és a családi kasszát is?

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

23 autót rongált meg egy veszélyes afgán migráns Kiskunfélegyházán

Azt mondta egy autószerelőnek egy afgán migráns, hogy meg fogja ölni a családját. Nem sokkal később, mindössze 24...

Rémálom! Aranyérmes lett volna, de elszabadult a hímtagja! .. – videó – (18+)

Alberto Nonino, a 18 éves olasz tízpróbázó nagyon szerencsétlenül járt egy futóversenyen, amit akár meg is nyerhetett volna. Történt...

Kijev arroganciája bizalmatlanságot szül Nyugaton

A kijevi vezetés kritizálta az Amnesty International jelentését, követeli az uniós segély következő részének átutalását, valamint a tajvani...

Ezért kiváló sport a jégkorong a mentális fejlődéshez

Ezért kiváló sport a jégkorong a mentális fejlődéshez Nemcsak a testünket, a pszichénket is fejleszti. A jégkorongra a legtöbben olyan...
facebook