3.7 C
Budapest
2022. november. 30. szerda

Vágyakozás gyümölcse

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Volt egy lány akinek az élete nagyon furcsa volt, meg kellett szenvednie mindenért. Hosszú bús élete egyik napról a másikra szürkéről színesé változott. Az oka egy fiú volt, az a fiú aki a legelső volt az életében. Aki csak ha ránézett a fellegekben járt: Gyönyörű történetük volt, de egyszer ez is elmúlt.

Vágyakozás gyümölcse 1

 

Hatalmas szerelemből utálkozás lett a lelkük mélyén soha nem feledték egymást.
A fiú is és a lány is új életet kezdett. A lány számára egy nagyon jó élet kezdődött, mert akivel össze jött egy olyan férfi volt akiből kevés van a világon. Nagyon jól működöt minden meg volt mindenük ami csak kellett, egyet kivéve.

A lányban kialakult egy védekezés méghozzá úgy, hogy nem hagyta hogy megszeressen bárkit is mert félt a csalódástól. Több évig együtt éltek és a lány egyik pillanatról a másikra rájött hogy ő a szerelemre vágyik és ezért ki kell lépnie az életéből és egy új életet kezdeni. Így is tette a fiú annyira szerette hogy kis híján belehalt a szakításba de idővel átvészelte.

Vágyakozás gyümölcse

A lány innentől kezdve akár kivel összejött és akárhova ment dolgozni sehol nem érezte jól magát. Annyira vágyott a boldogságra és annál is jobban a szerelemre. Két élettársa is volt de egyik sem tudta boldoggá tenni. Egy nap rá döbbent, hogy azért nem jön össze semmi mert olyan emberek mellé került akiknek semmi életkedvük és idősebbek is voltak nála és ők már leélték az életüket Hát persze hogy nem jött így össze.

Egy szép nyári napon a lány testvére rávette, hogy menjenek el egy bemutatóra. Ott volt ő, csak egymásra néztek és nem is kellett több. Egy szót sem szóltak egymáshoz mégis perzselt a levegő. Az előadás végén a lány elviharzott. Majd másnap csörgött a lány mobilja a fiú hívta és nagyon udvarias módon a fiú randevúra hívta de a lány visszautasította, mert az előző kapcsolata még nem volt teljesen lezárva.

A lány olyan boldog volt ettől a telefontól, mint még soha! Már lassan egy év el telt és a lány még mindig nem bírta lezárni a kapcsolatát. Annyira boldogtalan volt hogy soha egy mosoly nem hagyta el az arcát. Rengeteget gondolt a fiúra aki randira hívta és rengeteget álmodott vele.

Egyik nap arra eszmélt a lány, hogy végre szabad és azonnal írt a fiúnak egy üzenetet, hogy áll e még a randi meghívás és a fiú közölte hogy igen. A lány el sem akarta hinni annyira örült mert érezte hogy ez a fiú újra vissza tudná hozni az életbe. Egyszer csak eljött a randi, a fiú is és a lány is amikor meg pillantották egymást hirtelen minden más lett, olyan jó érzés pedig még csak egy pillantás volt. Amikor elkezdtek beszélgetni egyszerűen izzott a levegő.

A lány nem hagyta olyan könnyen magát és ezért a fiú nagyon tisztelte. Ahogy teltek a napok egyre jobban összemelegedtek és egy akkora szerelem lett abból a bizonyos első pillantásból! A lány mindent megkapott a fiútól, a romantikát, a szerelmet, mindent amire csak vágyott egész életében. Úgy éltek ahogy az a nagy könyvben le van írva. Közös jövő, gyerek és hatalmas szerelem. Az a bizonyos pillantás amiből mindent tudsz. Ez az igaz boldogság.

Szenvedni kell, hogy utána értékelni tudjuk!

Forrás: Hírmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Két miskolci rendőrt vert meg egy szlovák férfi: egyiküket páros lábbal rúgta fejbe

Egy szlovák férfi Miskolcon vert meg két rendőrt, akik egyikét páros lábbal rúgta fejbe. Szombat éjjel történt a bűncselekmény,...

Többszörösen törvényt sértett az a horgász, aki egy anyapontyot 300 ezer Ft-ért kínált eladásra!

A Nébih keddi közleménye kiemeli: a halat 300 ezer forintért kínálta feketén eladásra egy tiszanánai horgász, a tetemes...

Szőrnyű baleset Szabadegyházánál.., az idős sofőr a helyszínen elhunyt..

Borzalmas fotókon, ahogy átszúrta a kocsit a nyitott sorompó, esélye sem volt az idős sofőrnek Halálos kimenetelű közúti közlekedési...

Kitört a cukorhiány: Budapesten és vidéken is érdemes korán kelni, ha még vásárolnál

A budapesti és a vidéki üzleteket járva is az látszik, hogy lassan hiánycikknek számít a hatósági áras kristálycukor,...