13.9 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

.. Vagy igaz, vagy nem .. Szőrnyű – Iskolai mészárlás a Szabolcs megyei kis településen (18+) .. – részletek

Dátum:

Megosztás:

Először fűvel etették a hatodikos kislányt a szünetekben, de a következő napokban már gallyakat és más zöldhulladékot is meg kellett ennie, és hiába panaszkodott az osztályfőnöknek, az mindig csak annyit mondott, hogy be kell illeszkedni, ő mit tehet..

Az egyik nap már köveket kellett volna lenyelnie a kislánynak, a testvérpár már nem elégedett meg a korábbi napok rémtetteivel, de a kislány a köveket már nem ette meg, így kiverték a fogait. Mivel folyt a vér, az osztályfőnök mindkét fiúnak osztályfőnöki intőt adott.

A fiúk káromkodva, szitkozódva elhagyták az osztálytermet és hazafelé vették az útjukat.

Nemsokára hatalmas tömeggel érkeztek vissza, szinte az egész család eljött, a szülők, a nagyszülők, a testvérek, unokatestvérek, más rokonok is, és felelősségre vonták az osztályfőnököt.

Az osztályfőnök hívta a biztonsági személyzetet, akik hamarosan megérkeztek, és kitessékelték volna az osztályteremből a családot, azonban ők nem akartak elmenni, rájuk és az osztályfőnökre támadtak, kést rántottak, és az osztályban levő gyermekek szeme láttára legyilkolták őket.

Szőrnyű tettük végeztével elhagyták az iskolát.

A rendőrséget nem sokkal később egy az osztályból kiszaladó leány hívta telefonon.

A hatóság forró nyomon előállította a család minden tagját..

Szólj hozzá! Szerinted van olyan iskola, ahol az osztályfőnök, vagy a tanárok hagyják, hogy a szünetekben a gyerekek egymás molesztálják, verjék, kínozzák?

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...