28.4 C
Budapest
2024. április. 14. vasárnap
Home18+Utálod az unalmas szexet?

Utálod az unalmas szexet?

hirmagazin 2015 06 24 072215

Nincs is annál kiábrándítóbb érzés, mint amikor valaki már előre unja az esti szexet: ugyanazok a pózok, ugyanabban az időben, ugyanazzal az illetővel. Ha nem akarod tovább tehetetlenül nézni a szexuális életed végét, akkor itt az ideje, hogy változtass!

Hiába szeretnéd, a lovagod egyáltalán nincs oda az előjátékért, nem érti, minek az a hosszú hercehurca?

Akkor csináld úgy, hogy neki is, neked is jó legyen! Mi lenne, ha egy kellemes masszázzsal indítanál? Fektesd a hasára, majd érzékien csókolgasd végig a gerincoszlopát. Garantáltan el fog alélni, ha közben finom babaolajjal kenegeted!

Nem kell mindig megvárni az estét!

Mi lenne, ha most az egyszer fényes nappal, például az unalmas reggeli közben esnél neki párodnak? Először biztos meglepődik majd, de harmadjára-negyedére már biztosan ő fog kezdeményezni. Ha végre megszoktátok, hogy nem feltétlenül unalmas az együttlét, akkor kipróbálhattok extrém helyeket is!

Ha minden este ugyanakkor bújtok ágyba, nem csoda, hogy egy idő után megszokottá válik a szex, és kevésbé lesztek kívánósak. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a helyzeten úgy is változtathattok, ha megbeszélitek, hogy néhány napig nem fogtok egymáshoz és magatokhoz nyúlni. Az első nap még lehet, hogy nagyon jól megy az önmegtartóztatás, de a második estén már a pasid is csak rád és a meztelen testedre fog tudni gondolni. És nem tilos a fogadalmat megszegni!

Azt hiszed, már mindent próbáltatok?

Biztosan nem! Tudtad például, hogy a férfiak egyik legérzékenyebb pontja a gáton, a végbélnyílásuk közelében van? Próbáld ki, mit szól a párod ahhoz, ha ott cirógatod egy kicsit! A férfiak többsége nem vallja be, de rendkívül jól esik nekik, ha ott izgatja őket a barátnőjük!

Forrás: debmedia;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

 

Most népszerű

Hasonló hírek

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem