25.8 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

USA – Oregon állam: Brutális: agyonlőtte súlyosan fogyatékos kisfiát, majd magával is végezni próbált egy nő – Ez vár most a gyilkos anyára

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Emberölés miatt elítélték az Oregon állambeli Aleine Jordant, aki bevallotta a bíróság előtt, hogy súlyosan fogyatékos kisfiát agyonlőtte.

A hét éves kisfiú, Mason súlyos szívbetegséggel küzdött, amit az orvosai nem vettek időben észre, ezert a fiú többször agyvérzést szenvedett, majd kómába esett. Az ébredést követően a kisfiú agyi bénulásban és vízfejűségben szenvedett, amik miatt kerekesszékbe kényszerült. A gyermek képtelen volt önállóan táplálkozni, nem tudott beszélni és folyamatos ellátásra szorult.

Az anyát a betegségből kifolyólag a férje elhagyta, a nő édesanyja segédkezett a gyermek ellátásban. A tragédia akkor történt, amikor a nagymama elment dolgozni, mire hazaért a kisfiút holtan találta a lányát pedig eszméletlenül.

A rendőrség jelentései alapján a nő olyan súlyos mentális állapotba került, hogy egyenesen homlokon lőtte a kisfiát, majd megpróbálta ölni saját magát, de a fegyver nem sült el, így több száz pirulával próbálta megölni magát, de az öngyilkossági kísérlete nem sikerült.

A nő búcsúlevelet is írt: “A fiam tudja,hogy szeretem. Remélem, így majd sikerül.”

Az orvosi vizsgálat alapján a nő a gyilkosság elkövetésekor mentálisan instabil volt, az ítélet szerint húsz év vár rá állami kórházban, tíz év pedig börtönben.

Borsonline

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Nagyszerű kezdeményezés, sok pici gyermek örömére: Mesezebrák Lajosmizsén – képek

Aki járt már a régi ötös úton Budapest és Szeged között, az tudja, hogy az országút Lajosmizsén hosszan, a...

Brutális jégeső verte el Bács-Kiskun megyét, villámárvíz csapott le Kaposvárra – videó, fotók

Hatalmas erővel lendült be szerda délutánra a vihar az ország több pontján. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szinte...

Brüsszelben kiakadtak azon, hogy a magyar kormányban csak fehér magyar emberek vannak

Ahogy arról portálunk is beszámolt, kedden a miniszterek bemutatásával és eskütételével megalakult az ötödik Orbán-kormány. Ezen alkalomból Kovács Zoltán posztolt egy...

Uniós bűncselekménnyé nyilvánítaná az Európai Bizottság a szankciók megsértését

Két javaslattal állt elő az Európai Bizottság, amelyek Ursula von der Leyen elnök szerint segíthetnek még nagyobb nyomást helyezni...