2.3 C
Budapest
2023. március. 23. csütörtök

Uru és a Huru, Inci és a Finci, Stan és Pan, avagy újra együtt a balhés páros, Aleosz és Baukó..

Dátum:

Megosztás:

Barátság, majd óriási drámázás és balhék után ugye Alekosz és Baukó Éva perbe-haragba keveredtek, aztán a görög-magyar valósághős júliusban visszavonta egykori valóvilágos sortársa elleni keresetét a bíróságon. És most este meg már boldogan együtt szülinapoznak.

Erről Te sem maradhatsz le!

Mint ismert, a nyáron kezdődött az év celeb-botránypere. Alekosz becsületsértéssel és rágalmazással vádolta meg Baukó Évát, így az elválaszthatatlan barátokból egy szempillantásra ellenségek lettek. Aztán jött az újabb balhé, miután Alekosz azt állította, Évának egy műsorvezetővel lehetett viszonyaA vádakat Éva tagadta, s tiszta vizet öntött a pohárba. Elmesélte, hogy egy tévés hölgy kérte meg, buktassa le műsorvezető párját, hogy megcsalja-e, ám az üzenetváltáson kívül több nem történt köztük. Nos, ezek után Alekosz elállt a „gyalázatpertől” – ahogy akkor nevezte kettejük jogi konfliktusát.

Erről Te sem maradhatsz le!

Ma este pedig Baukó Éva Facebook oldalán túlfűtött közös kép jelent meg kettejükről. Éva ugyanis elment Alekoszhoz megünnepelni a születésnapját. Alekosz ma 43 éves. A képen forrón összesimulva láthatjuk a párost. Azt, hogy mi történik még majd az éjszaka folyamán, nem tudni, de Baukó Évának volt egy sokatmondó élő videója is a buli eseményeiről. Láttuk, meg néhány százan még megnézték, de már nem elérhető. Így nem mondjuk el, hogy milyen alkoholos dolgok voltak benne meg ilyesmi…

Viszont itt a közös kép, ami alatt a kommentelők pedzegetik is, hogy akkor ezek szerint szent a béke:

blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hegyek között – amerikai romantikus dráma – videó

A fotóriporter Alex és a sebész Ben útja Boise városának repterén keresztezi egymást. Alex az esküvőjére, Ben pedig...

Esti torna – videó

Mozogj többet, élj tovább! Esti torna - videó Hirmagazin.eu

Esti mese – videó

Jó éjszakét gyerekek! Esti Mese A kiskakas gyémánt félkrajcárja - népmese Hirmagazin.eu

Közel a harmadik világháború (reméljük nem lesz (szerk..)): amerikai bombázókat fogtak az orosz határon..

"2023. március 20-án a Nyugati Katonai Körzet légvédelmi erőinek szolgálatban lévő radarjai két, az Orosz Föderáció államhatárának irányába...