-1.4 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Úristen! Magyar sportvezetőt fogadott Ferenc pápa

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Római Katolikus Egyház feje, I. Ferenc pápa általános audienciáján fogadta Murányi Gergelyt, a Nemzetközi Teqball Szövetség diplomáciai és jótékonysági ügyekért felelős vezetőjét. A nemzetközi szövetséget képviselő magyar szakember ezt követően Katarban járt, ahol rászoruló gyermekeknek adta át az adományként felajánlott két Teqball One asztalt.

A 2015-ben hódító útjára indult új sportág vezetői a játék folyamatos népszerűsítése mellett arra is nagy gondot fordítanak, hogy olyan projekteket támogassanak, amelyek a világ különböző pontjain élő rászorulók számára biztosítják a sporthoz, s ezáltal a jobb és egészségesebb élethez jutás lehetőségét. Ferenc pápa ennek a törekvésnek elismeréseként fogadta Murányi Gergelyt és nagyra értékelte a nemzetközi szövetség jószolgálati tevékenységét, amelynek keretében Nigéria, Madagaszkár, Kazahsztán, Burundi, Ukrajna, Kongó, de még a Szentföld rászoruló és árva gyermekei számára is adományoztak asztalokat. A vatikáni látogatás a százszázalékosan magyar fejlesztésű sporteszköz történetének egyik fontos állomásának tekinthető.

Amellett, hogy a labdarúgók felkészülését forradalmasító, 2015-ös bemutatása óta világszerte rekord sebességgel terjedő Teqball javítja és csiszolja a technikai tudást, miközben az állóképességet is fejleszti, tömegsportként is egyre népszerűbb.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Teqball

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...