11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeSzabadidőPrograminfóÚjra Veszprém ad otthont a nagysikerű fesztiválnak!

Újra Veszprém ad otthont a nagysikerű fesztiválnak!

Ismét megrendezik a Lélektől-lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiválját Veszprémben!

Tóth Gabi is fellép az összművészeti eseményen!

Idén is érdemes lesz ellátogatni a veszprémi összművészeti fesztiválra, a Lélektől-lélekig Színház Gyógyító Erejének Fesztiváljára. Az április 19-21. között a hetedik alkalommal megnyíló esemény várja az érdeklődő közönségét, akik a Veszprémi Petőfi Színházban látogathatják a széles spektrumú programokat. 

mydxm1vg
mydxm1vgAz országosan is egyedülálló fesztivál nem titkolt célja az, hogy a színház, a zene, a tánc és egyéb művészeti ágak segítségével könnyebben vehessük a mindennapi kihívásainkat, az adódó problémákra “lelki” megoldásokat találjunk. Nem csupán arról van szó, hogy – bárki életében előforduló kihívásokat feldolgozó előadásokkal várják a közönséget, de akadálymentesített – audionarráció és jeltolmács közreműködésével műsorra tűzött – előadásokkal látás- és hallássérült nézőiknek is lehetőséget adnak elmerülni a színház rejtelmes világában. 

A Lélektől-lélekig Fesztivál három napja során összművészetet felvonultató előadásokkal, nemzetközi társulat vendégjátékával, gyermek programmal, szakmai beszélgetésekkel, kiállítással várják az érdeklődő közönséget. 

Tóth Gabi mesél és énekel majd 

A 2024-es programról a Fesztivál ötletgazdája, Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes-kreatív menedzser, mentálhigiénés szakember mesél bővebben.

xwvhm60a
xwvhm60a“Különleges, sokszínű és gazdag programsorozattal várjuk 2024-ben is a Fesztiválra érkező kedves nézőket. Bárki életében előforduló problémákra fókuszáló színházi előadásokkal, szakmai beszélgetésekkel, könnyűzenei programmal, képzőművészeti kiállítással és sok-sok meglepetéssel készülünk. Árva szörny pszichodrámánk és A hatodik szék bullying témakörét feldolgozó előadásunk után idén is színpadra állítunk egy ősbemutatót, amely a gyászfeldolgozásban nyújt segítséget. A programok minden egyes elemét kiemelt jelentőséggel és odafigyeléssel választottuk ki, így egy kihívással teli életbe kényszerülő táncművész Testbe zárt ima táncelőadása mellett Tóth Gabi énekesnő is elfogadta meghívásunkat, aki ismert dalain túl személyes élettörténetét hozza el nekünk egy mélyreható beszélgetés keretében” – mondta a programsorozat ötletgazdája, Kellerné Egresi Zsuzsanna, és hozzá tette, hogy a képzőművészeti kiállítás keretében pedig, szájjal és lábbal festő művészek lesznek vendégeik, valamint szerepet kapnak a négylábú kedvencek is a veszprémi Pumi Alapítvány közreműködésével. 

cvrxnp g 1
cvrxnp g 1A Veszprémi Petőfi Színházban most is kiemelten gondoltak a gyerekekre, így akadálymentesített formában tűzik műsorra a Vuk előadásukat is. Ép testben, ép lélek! szellemében ismét lesznek egészségügyi szűrővizsgálatok a Fagyöngy Egyesület szakemberei és Dr. Molnár Zsuzsa bőrgyógyász által.  A hat éve megszokott módon idén is minden előadás után elemző, “kibeszélő” pszichoterápiával zárjuk a programokat, melynek résztvevői az alkotók és a közönség lesznek.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work