23.3 C
Budapest
2023. június. 1. csütörtök

Újra szabad préda lett a világ egyik legjobb pasija!

Dátum:

Megosztás:

Szakított a világ egyik legjobb pasija és a gyönyörű modell, Ronaldó exe! Ezzel a hírrel, most nők milliói lettek boldogabbak, hiszen Hollywood egyik legszexibb pasija Bardley Cooper újra szabad préda a vadászó nők számára!

Újra szabad a világ egyik legjobb pasija2
Bardley Cooper

A pár igazán jól illett egymáshoz, azonban Bradley anyja és a gyönyörű Shayk nem jöttek ki egymással, ezért az anyós jelölt mindent megtett annak érdekében, hogy fiát meggyőzze, nem hozzá való ez a nő. Valószínű a dolog pikantériája, hogy az anyós jelölt féltékeny lehet a modellre természetes vonásai miatt, mivel Cooper anyja csúnya áldozatává vált egyes vélemények szerint a plasztikai műtéteknek.

A képeket elnézve ebben nekünk is egyet kell értenünk. Egy szóval annak ellenéri, hogy a szexi színész most újra szabad, a szakítás oka a leendő hölgyek számára nem túl bíztató, mert egy féltékeny anyós sem jó jel a jövőre nézve.

A fialok a karácsonyt a Cooper családdal töltötték, aminek nem lett jó vége, mivel a két hölgy ekkor már tudták, hogy képtelenek lesznek elviselni egymást!

A dolog érdekessége, hogy a hölgy, aki alig egy évvel ezelőtt még Shaykot ugyan ebből az okból kifolyólag dobta az aranylabdás, világklasszis focista, Ronaldo is, mert az anyuka és a modell nem tűrték meg egymást egy légtérben.

„ Karácsonykor még semmi nem utalt arra, hogy a pár kapcsolata a végéhez közeledne. Ronaldo és Irina, valamint a focista kisfia, Ronaldo Junior Dubajban pihent. A pletykák szerint azonban ezt nem nézte jó szemmel a focista édesanyja. Doloresnek nem tetszett, hogy nem nála karácsonyozik a fia és az unokája és addig fúrta fia kapcsolatát, míg annak vége is lett.”  Most valóban kísért a múlt, mert újra ugyan ez történt a modellel.

Bradley egyébként nagy nőcsábász hírben áll, amit be kell vallanunk őszintén hölgyeim nem is kell meglepődnünk rajta, hiszen a pasi valóban szexi és a mosolya páratlan a sztárvilágban is. Eddig olyan hírességekkel lehet hírbe hozni és vállalta fel nyíltan kapcsolatát, mint a gyönyörű Jennifer Espositót,, akit alig egy évvel megismerkedésük után feleségül is vett.

Azonban itt nem állt meg a sor, mert a pár nem bírta sokáig együtt házasságukat és rövid időn belül válás lett a vége a bimbózó kapcsolatnak. A színész ezek után egyik kapcsolatból a másikba ment, olyanokkal hozták hírbe, mint Olivia Wilde, Jennifer Lopez és Melanie Laurent, amit azonban egyikük sem vallott be. Ezekből is kiderül, annak ellenére, hogy karrierje töretlenül ível felfelé, magán életében egyelőre nem találja az egyensúlyt, és nem lel olyan párra, akivel huzamosabb ideig együtt is tudna lenni.

Újra szabad a világ egyik legjobb pasija2

Nem kizárt, hogy ő is az olyan agglegények csapatát fogja erősíteni, akik falják a nőket, de megállapodni nem tudnak, vagy egyáltalán nem is akarnak senki mellett. A színésznek azonban egyre jobban körmére ég a gyertya, hiszen január 5-én öltötte  41, már csak ezért is ideje lenne a családnak s a stabil kapcsolatnak!

Tavaly az Aloha című romantikus filmben, az Adam Jones című vígjátékban, valamint a Joy című drámában látható, melyben negyedszerre is Jennifer Lawrence lesz a partnere. Várhatóan 2016-ban pedig a Honeymoon with Harry című filmben lesz főszereplő Robert De Niróval az oldalán, valamint, ha hinni lehet a híreknek, akkor a rendezői feladatokat is Bradley látja majd el.

Forrás: delina

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis, Kevin Dillon – Táv-felügyelő (Wire Room) – Bruce Willis egyik utolsó filmje – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje, amelyben ismét egy hőst alakít, .. fordulatos, izgalmas esti szórakozás! Teljes film magyarul: Táv-felügyelő (Wire...

Rendkívüli hír! .. Megszavazta az Európai Parlament: Magyarország alkalmatlan az uniós elnökségre

Az állásfoglalást 442 EP-képviselő támogatta, és csak 144 szavazott ellene. Az Európai Parlament csütörtökön megszavazta azt az állásfoglalást, mely...

Az Európai Bizottság és a kínai vezetés is aggódik a mesterséges intelligencia veszélyei miatt

Az EB korlátozásokat vezetett be az MI-eszközök használatára, Kína pedig még szigorúbban tervezi ellenőrizni az internetes adatforgalmat. A ChatGPT...

Megosztó TRIANON

Trianon miért fontos a magyarok egy részének, és a másik részének miért nem? - erre a kérdésre keressük a...