9.4 C
Budapest
2022. szeptember. 28. szerda

Újra migráns gyilkolt meg egy magyar lányt! Mikor lesz vége ennek?

Dátum:

Megosztás:

Budapesten, Ferencvárosban fogták el rendőreink Luca gyilkosát!

Nigériai migráns meggyilkolt meg egy magyar lányt..

Luca sokáig Budapesten élt együtt a nigériai barátjával, majd úgy döntöttek, hogy Berg am Starnberger See-ben kezd új életet. A kapcsolatuk azonban megromlott, és egészen odáig fajult, hogy a férfi tavaly év végén végzett a 26 éves nővel. Ezek után visszatért Magyarországra, ahol egy nemzetközi akció keretében rendőreink elkapták a gyilkost.

Luca holttestére kutyasétáltatás közben bukkantak rá egy német kisváros, Berg am Starnberger See külterületének egy erdős részén. A bajor rendőrség hamar kiderítette, hogy a nő még 2021. novemberében vagy decemberében halhatott meg idegenkezűség következtében.A nyomozás során a szükséges DNS-vizsgálat segítségével megállapították, hogy az áldozat a 26 éves, magyar állampolgárságú V. Luca.

A német nyomozók gyanúja szerint a feltételezett gyilkos, Philip a tette után Magyarországra jött, ezért felvették a kapcsolatot a magyar hatósággal.

A Bors úgy tudja, Luca és Philip régóta ismerte egymást, mi több, sokáig együtt is éltek Magyarországon. Eleinte felhőtlen volt a boldogságuk, és azt tervezték, hogy együtt építik fel a jövőjüket. Kigondolták, hogy Bajorország területén keresnek munkát. Egy ideg még Németországban is jól működött a kapcsolatuk, de aztán elkezdtek a sötét felhők gyülekezni a fejük felett. Egyre többet veszekedtek, feszülté vált a viszonyuk, Luca pedig szakítani próbált Philippel. A férfi végül kegyetlenül megölte a védtelen lányt.

Philp rendőrkézre került
A Bors megtalálta azt az utcát Budapesten, ahol a magyar rendőrök a nigériai férfit elfogták.A IX. kerületi társasházban Philip senkivel sem barátkozott, illetve azt is megtudtuk, hogy a hatóság az ingatlan biztonsági kameráinak felvételeit is kikérte.

 

– Magának való ember. Őszintén megmondom, a nevét sem tudtam eddig, mert köszönni is alig volt hajlandó, ha a kapualjban összefutottunk – mondta az épület egyik lakója a Borsnak. A lakóközösség a férfit barátságtalan embernek ismerte, azonban azt senki nem gondolta volna, hogy egy sötét titokkal érkezett a fővárosba.

– Szabadon járt és kelt, úgy tűnik, hitt abban, hogy nem terelődik rá a gyanú.

Remélem, megkapja a méltó büntetését, hiszen egy fiatal nő megölését semmi sem indokolhatja! – fejezte be a szomszéd.

borsonline nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor: „Európában egyre több a dühös ember, mi is azok vagyunk”

A miniszterelnök szerint: „Ha ez így megy tovább, egész Európa belegebed. Ideje erről őszintén beszélni amerikai barátainkkal is.” „A...

Kiderült, mikor érkeznek a III. Károly király portréját ábrázoló bankjegyek

Még az idén bemutatják az új brit uralkodó, III. Károly király portréját ábrázoló fontbankjegyeket, amelyek várhatóan két év...

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása A kettős tömegű lendkerék feladata a motor által termelt mozgási energia tárolása...

Jevgenyij Prigozsin állítja, Ő irányítja a Wagner-csoportot..

Jevgenyij Prigozsin állítása szerint 2014. május 1-jén született meg az orosz magánhadsereg. Jevgenyij Prigozsin Kreml-közeli orosz oligarcha hétfőn hivatalosan...