9 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Újra megjelentek az állatok a néptelen olasz városokban

Dátum:

Megosztás:

Velence az utóbbi időben főleg azzal szerepelt a hírekben, hogy a lakók számára mennyire ellehetetleníti a mindennapi életet a turisták áradata, és hogy ezért fizetőkapukat telepítettek a város határába, és korlátoznák a turistaforgalmat.

Meg persze előbb az árvíz, később az apály, aztán pedig az egész Olaszországot ledöntő koronavírus okozott gondot a városnak.

Mióta viszont a járvány miatt nem lepik el az emberek Velencét, nemcsak a  csatornák vize tűnik tisztábbnak, de valószínűleg ezzel összefüggésben az állatok is bemerészkedtek a városba, és látszódnak a halak is a tiszta vízben.

Más olasz városokban is megjelentek az állatok, delfint például Cagliariban szpottoltak, vadkacsákat pedig Róma szökőkútjaiban.

Kaveri 🇮🇳@ikaveri

Here’s an unexpected side effect of the pandemic – the water’s flowing through the canals of Venice is clear for the first time in forever. The fish are visible, the swans returned.

Kép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a Twitteren

Francesco Delrio@Cosodelirante

Boars in the middle of my hometown, dolphins in the port of Cagliari, ducks in the fountains in Rome, Venice canals have now clean water full of fishes. Air pollution dropped. Nature is reclaiming its spaces during quarantine in Italy.

Kép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a Twitteren
Delfin Cagliariban és hattyú Velencében

Delfin Cagliariban és hattyú Velencében

Fotó: @Cosodelirante / Twitter, Marco Contessa / Facebook

Mashable

Hirmagazin.eu – friss hírek itt

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Népszerű televíziós műsorvezető lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Szegeden

A Fidesz szegedi szervezetének döntése alapján dr. Fülöp László kommunikációs szakember lesz az önkormányzati választáson a jobboldal polgármesterjelöltje...

Lilu látványos fürdőruhás fotója az új sláger, Görög Zita is reagált rá

Többen dobtak egy hátast Lilu nagyon látványos fürdőruhás fotójától, több híresség is megjelent a poszt alatt. Fotó: RTL Magyarszág/SajtóKlub Lilu...

A szennyezett Szajna veszélyezteti Rasovszky Kristóf olimpiai aranyesélyeit

A vízminőség továbbra is aggodalomra ad okot a párizsi olimpia szervezőinek. A folyónak fontos szerepet szánnak a július 26-án...