7.1 C
Budapest
2022. december. 6. kedd

Újra férjhez menne Szily Nóra: Rengetegen megkönnyezték a hírt, hogy van valakim

Dátum:

Megosztás:

Szily Nóra nem rejtegeti kedvesét, hiszen közösségi oldalán folyamatosan oszt meg különböző fotókat kettejükről, de választottja ezeken nem teljes egészében látható.

A műsorvezető-pszichológus nem szívesen beszél a magánéletéről, most azonban kivételt tett…

Szily Nóra újságíró, pszichológus, coach a DTK: Elviszlek magammal című műsorban adott hosszú interjút jelenlegi életéről, párkapcsolatairól, amelyek nem úgy alakultak, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Azt érezte, édesanyja sorsára jutott.

Szily Nóra,házasság
Fotó: Bors

– Én nem nagyon lázadtam. Egy szerelmem volt, nyolcadik tavaszától elsőéves egyetemista koromig – mondta, majd hozzátette, hogy édesanyjának is volt egy mondata akkoriban, miszerint “az ilyen típusú nőknek mindig gondja lesz a férfiakkal”. A pszichológus szerint ez nem egy jó indulás, ugyanis sorsismétlést sugallt neki és ő ezzel nagyon próbált szembe menni. A második válása után, amely éppen húsz éve volt észrevette, hogy az ismétlődés elkezdődött az édesanyja mintájára.

– Nagyon nehéz évek voltak, albérletben laktam másfél évtizeden át. Nem tehettem meg egzisztenciális okokból, hogy messzebb jövök Budapesttől. Annak a felelőssége elég nagy volt. Amíg a gyerekek voltak, addig azt gondoltam, hogy az én életem és az otthonom nem átjáróház. Volt hosszú kapcsolatom, de nem éltem együtt senkivel, mert az apák új életet kezdtek, lett társuk. Az élet egyik nagy igazságtalansága, hogy amikor szétmegy egy házasság, elmegy a férj és új családot keres. Az anyától a gyerekek is elvárják, az anyák maguktól is ezt várják és a társadalom is elvárja, hogy ő legyen a bázis – tette hozzá Szily Nóra, majd elmondta, hogy a szülei halála és a pandémia miatt nagyon egyedül érezte magát, egyedül maradt a lakáshitelre és a gyászra. Kutyái segítették őt ebben, miattuk volt értelme felkelnie minden egyes nap.

A pandémia végén egy barátja tanácsára felment két társkeresőre is, ott ismerkedett meg jelenlegi párjával. Mindenkinek üzenni akar, hogy van remény és ezzel kapcsolatban rengeteg levelet is kap.

Szily Nóra,házasság
Fotó: Bors

Mostani párjáról nagyon keveset mutat a közösségi médián keresztül, de tudatta a rajongóival, hogy van mellette valaki, akivel boldog, de kedvese nem szeretne a nyilvánosság elé kerülni.

– A média és a bulvár 16 éve nem tud a magánéletemről semmit. A boldogság szépít. Rengetegen megkönnyezték a hírt, hogy újra van valakim. Támogat és bárhova eljön velem, ebből adódóan előbb-utóbb úgyis le fog minket valaki fotózni. Azt érzem, hogy vigyáz rám és én még így nem tudtam összesimulni senkivel ilyen természetesen. Nem éltem pasival húsz éve. Most pedig olyan természetes, hogy ott van nálam – mondta D. Tóth Krisztának, aki kíváncsi volt a jövőképre is, és azt kérdezte Nórától: férjhez menne-e még? – Igen! – válaszolta határozottan az újságíró és elmondta azt is, hogy nem gondolta, bárkivel is együtt fog meg élni, ám ez teljesen automatikusan alakult.

– Én azt gondoltam, hogy olyan életet fogok élni, hogy ő él ott, én élek itt és élményekre szerződöm – fogalmazott. 

A teljes beszélgetést itt nézheti meg.

bors

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Figyelem! Lőfegyver lehet a TOP-listás körözött személynél! – Ne próbáljátok meg feltartóztatni, hívjátok bármelyik rendőri számot!

Hazai-, európai- és nemzetközi elfogatóparancs van érvényben a nagyon veszélyes rabló, Sütő Ferenc ellen. Forrás és nyitókép: police.hu Hirmagazin.eu

Vlagyimir Putyin kitiltotta az orosz médiából az „LMBT-propagandát”

Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta azt a törvénymódosítás-csomagot, amely megtiltja az a médiában az LMBT-aktivistáknak a nemi átalakítással...

Hétfő esti szamba – Brazília fesztivált rendezett Dél-korea ellen

Brazília már fél óra után eldöntötte a mérkőzést Dél-Korea ellen. A Selecao ellenfele a negyedöntőben Horvátország lesz péntek...

Idén új helyszínen várja az adományokat a Mikulásgyár

Hozzátették, hogy a pesti mellett egy budai helyszínen, az Etele Plazában jelöltek ki hivatalos gyűjtőpontot. Idén csaknem száz ingyenes koncertet...