20.1 C
Budapest
2023. szeptember. 23. szombat

Újra akcióban az ISIS: Itt csapna le ismét az Iszlám Állam!

Dátum:

Megosztás:

Hátborzongató kép terjed az interneten, amin egy terrorista látható New York utcáin.

A iraki kormánycsapatok és a kurd erők folyamatosan szorítják ki a területéről az Iszlám Államot. A szélsőségesek sorra vesztik azokat fontos városokat, ahol több éven át rettegésben tartották a helyi lakosságot. A koalíciós csapatok a felszabadított településekről nem hagyják elmenekülni a dzsihadistákat, az utóbbi időben többet is elkaptak az Iszlám Állam vezetői közül. Sajnos így is sokan megszöknek a háborús övezetből és visszautaznak a származási országukba. Hatalmas problémát jelentenek az Amerikába és Európába visszatérő fanatikusok, ahol aztán radikalizálhatják az erre fogékonyakat.

A probléma súlyát jól mutatja egy fotó, ami az utóbbi napokban keltett nagy riadalmat az Egyesült Államokban. A kép a New York-i Metropolitan múzeum előtt készült és egy vélhetően közel-keleti származású fiatalember látható rajta, aki egy ISIS-os fejkendővel takarja el az arcát.  A hátborzongató képhez pedig annyi kommentárt fűzött a fiú, hogy:

„Már az otthonotokban vagyunk”

Egy hasonló kép már ősszel is kisebb pánikhangulatot okozott a városban. Akkor egy olyan telefont tartottak az új World Trande Center (WTC) látképe elé, aminek egy ISIS zászlaja volt a háttere.

Újra akcióban az ISIS Itt csapna le ismét az Iszlám Állam! 1

A Fox News arról ír, hogy a New York-i rendőrség komolyan vizsgálja a fenyegetések hátterét. Annak a lehetőségét sem zárták ki, hogy a fotókat valamilyen képszerkesztő programmal készítették és nincs komoly szándék mögöttük.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep – Ne nézz fel! (Don’t Look Up) – videó

amerikai tragikomikum, vígjáték Két csillagász médiaturnéra indul, hogy figyelmeztessék az emberiséget a föld felé tartó, pusztító üstökösre. Az érdektelen...

Új idegenhonos meztelencsigafajok jelentek meg Magyarországon

A HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont Növényvédelmi Intézetének (HUN-REN ATK NÖVI) munkatársai elsőként jelezték öt meztelencsigafaj hazai jelenlétét, vagy megerősítették...

Itt a Microsoft Copilot, az MI-alapú virtuális asszisztens

Yusuf Mehdi, Corporate Vice President & Consumer Chief Marketing Officer – 9/21 – 11am ET Épp most lépünk be...

Így látják a magyar egészségügy helyzetét a VOSZ szakértői

A magánegészségügyi szolgáltatók addig nem tudnak komplex, a fekvőbeteg-ellátás minden szegmensére kiterjedő szolgáltatásokat nyújtani, amíg az állami finanszírozás...