11.2 C
Budapest
2023. március. 30. csütörtök

Újabb város kap közösségi tornacsarnokot

Dátum:

Megosztás:

A Nógrád megyei Szécsényben hamarosan megkezdődik egy 768 négyzetméteres sportlétesítmény felépítése, a település emellett tanuszodát is kap.

Szécsényben folytatódik a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program, a 6 ezer fős Nógrád megyei város is különálló tornatermet kap. A Nemzeti Sportközpontok 16,4 milliárd forintos fejlesztéssorozatában eddig mintegy félszáz település kapott sportuszodát, tornaközpontot, vagy új tantermet.

Két tornacsarnok és egy tanuszoda épül Szécsényben 

A közel 6 ezer fős Nógrád megyei városban szeptemberben mutatták be a Rákóczi úti gimnázium új tornaterme, valamint egy szintén a köznevelési program részeként megvalósuló tanuszoda terveit. Emellett a városban található Páter Bárkányi János Katolikus Gimnázium sportlétesítményeit is fejlesztik, a létesítményeket közösségi célra is használják majd.

Látványterv: nogradhont.hu

Most a Rákóczi úti iskola új, 768 négyzetméteres alapterületű tornacsarnokán kezdődhet meg az építkezés – derül ki a közbeszerzési adatokból. A nettó 299 millió forintos beruházás kivitelezési munkálatait a nyíregyházi Nyír-Flop-Holding Kft. végezheti el.

A projekt során egy 7,1 méter belmagasságú, 540 négyzetméteres küzdőteret is kialakítanak az új létesítményben, illetve többek közöt elkészítik az előteret, a vizesblokkokat és az öltözőhelyiségeket is.

Forrás: magyarepitok.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Somogyi Erika: jó ebédhez szól a nóta – videó

Jó étvágyat kívánunk! https://www.youtube.com/watch?v=BFlZvpoSH-Q YouTube Hirmagazin.eu

Itt vannak Oroszország békefeltételei

Oroszország részletezte azokat a feltételeket, amelyek teljesülése esetén véget érhet a háború. Moszkva csak saját feltételei mentén hajlandó békét...

A drágulással kapcsolatban is üzent a magyar vásárlóknak a Tesco-vezér

Pálinkás Zsolt szerint tetőzött az élelmiszerárak inflációja, Magyarország pedig jó hely üzletelni. .. Hogy aztán ez mit is jelent,...

Tovább csökkenti a trappista árát az egyik legnagyobb bolt – érdemes várni hétfőig a vásárlással

Újabb húsz százalékkal lesz olcsóbb a magyarok kedvenc sajtja. Borítékolható, hogy nem marad el a válasz a többi...