23.6 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeFőhírekGazdaságÚjabb város kap közösségi tornacsarnokot

Újabb város kap közösségi tornacsarnokot

A Nógrád megyei Szécsényben hamarosan megkezdődik egy 768 négyzetméteres sportlétesítmény felépítése, a település emellett tanuszodát is kap.

Szécsényben folytatódik a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program, a 6 ezer fős Nógrád megyei város is különálló tornatermet kap. A Nemzeti Sportközpontok 16,4 milliárd forintos fejlesztéssorozatában eddig mintegy félszáz település kapott sportuszodát, tornaközpontot, vagy új tantermet.

Két tornacsarnok és egy tanuszoda épül Szécsényben 

A közel 6 ezer fős Nógrád megyei városban szeptemberben mutatták be a Rákóczi úti gimnázium új tornaterme, valamint egy szintén a köznevelési program részeként megvalósuló tanuszoda terveit. Emellett a városban található Páter Bárkányi János Katolikus Gimnázium sportlétesítményeit is fejlesztik, a létesítményeket közösségi célra is használják majd.

Látványterv: nogradhont.hu

Most a Rákóczi úti iskola új, 768 négyzetméteres alapterületű tornacsarnokán kezdődhet meg az építkezés – derül ki a közbeszerzési adatokból. A nettó 299 millió forintos beruházás kivitelezési munkálatait a nyíregyházi Nyír-Flop-Holding Kft. végezheti el.

A projekt során egy 7,1 méter belmagasságú, 540 négyzetméteres küzdőteret is kialakítanak az új létesítményben, illetve többek közöt elkészítik az előteret, a vizesblokkokat és az öltözőhelyiségeket is.

Forrás: magyarepitok.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work