23.9 C
Budapest
2022. május. 19. csütörtök

Újabb részletek derültek ki: a vízállásról fecsegett VV Fanni feltételezett gyilkosa..

Dátum:

Megosztás:

B. László magatartása semmit nem árul el arról, bűnös-e vagy ártatlan: a dunaújvárosi férfi gyakorlatilag úgy viselkedik, mintha nem érintettje lenne a gyilkossági ügynek, csak egy kívülálló.

Amúgy B. számára nem volt kötelező a részvétel, maga jelezte, hogy jönne.(Van egy régi közmondás,miszerintagyilkosvisszatératettszínhelyére..vajonittiseztörtént?..szerk..)
Fanninak négy éve veszett nyoma / Fotó: Fuszek Gábor

Fanninak négy éve veszett nyoma / Fotó: Fuszek Gábor

Siófok–Szalkszentmárton – Az arcizma sem rezdült, csak a vízállással volt elfoglalva VV Fanni feltételezett gyilkosa, miután a bíróság arra kötelezte, hogy visszamenjen oda, ahol a Dunába dobhatta a fiatal lány holttestét.

Négy év után ott állt Szalkszentmártonnál a Duna partján, ahol a kamerafelvételek szerint megszabadulhatott a korábban megölt Fannitól, ő pedig arról értekezett hosszasan, hogy akkor, 2017 novemberében hatvan centivel kisebb volt a vízállás.

A bírónő tanúként meghallgatott egy éppen ott horgászó idősebb férfit is, aki elmondta, hogy harminc éve jár ide pecázni és bizony tud egy esetről, amikor nyomtalanul eltűnt a csónakjával együtt két horgász, akik majdnem ugyanott kerülhettek a vízbe, mint Fanni. Ennek azért van jelentősége, mert a fiatal lány holtteste sem került elő a mai napig.

A hatóság szerint ennél a mólónál tűnt el a lány teste. B. maga vállalta, hogy eljön ide, mégis csak annyit ismételgetett, nem emlékszik / Fotó: Grnák LászlóA hatóság szerint ennél a mólónál tűnt el a lány teste. B. maga vállalta, hogy eljön ide, mégis csak annyit ismételgetett, nem emlékszik / Fotó: Grnák László

Az ügyésznő rávilágított, hogy ha azon a helyen egy testet bedobnak a vízbe, szinte azonnal nagy sebességgel elviszi a sodrás a víz közepe felé.

A keddi helyszíni tárgyalásnak ez az egyik utolsó állomása volt, előtte a vádlott siófoki apartmanja előtt faggatta a bíróság és az ügyészség B. Lászlót. A férfi – csakúgy mint az egész eljárás alatt – tagadta bűnösségét.

Amikor szembesítették a tényekkel megvonta a vállát és annyit mondott: „hát, igen ott hibáztam”, vagy, hogy „arra nem emlékszem pontosan”.

A vádhatóság álláspontja szerint B. László megölte Fannit, a testet a csomagtartóba rakta, Budapestről Siófokra hajtott, majd Szalkszentmártonba, ahol a lány testét a Dunába dobta. A bérelt kocsiban Fanni vérét rögzítették utólag a rendőrök. Ezzel szemben B. azt állítja, felment a lány lakására, ám mivel Fanni a bódult volt, a kocsijába tette, majd átadta számára ismeretlen férfiaknak. Azóta nem tud róla semmit.

Az új építésű háznál járt B. Fanni halálának napján / Fotó: Grnák LászlóAz új építésű háznál járt B. Fanni halálának napján / Fotó: Grnák László

A tárgyalás a vége felé közeledik, ítélet ez év végén vagy jövő év elején várható.

– Számomra a mai nap is bebizonyította, hogy B. László össze-vissza beszél, aminek egyetlen magyarázata van: hogy bűnös.

Remélem, megkapja majd a méltó büntetését, amely talán némi megnyugvást hoz Fanni családjának – mondta el lapunknak dr. Lichy József, a meggyilkolt Novozánszki Fanni családjának jogi képviselője.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Kapcsolódó hírek

Élj hosszú életet, nem sok mindent kell tenned érte, de ezt mindenképpen: ..

Minden nap el kell fogyasztanod annyi folyadékot, amennyi elő van írva neked, ez pedig 50 kg testsúlynál 1,5...

Megfejthette a Bermuda-háromszög rejtélyét egy ausztrál tudós

Bár sokan azt hiszik, hogy a hírhedt atlanti-óceáni területen eltűnt járművek természetfeletti események következtében vesztek oda, Karl Kruszelnicki ausztrál...

Németország Leopard tankokat ad ajándékba Csehországnak, hogy Csehország tudjon adni régi fegyvereket Ukrajnának.. – Szólj hozzá!

Csehország 15 Leopard 2A4 típusú harckocsit kap Németországtól, és tárgyalásokat kezdett további 50, a legkorszerűbb Leopard-változathoz tartozó 2A7+...

Mariupol végleg elesett, egy ország két évszázados politikának vet véget Putyin

Mariupol védői több hónapos küzdelem után feladták a harcot, így elesett az Azovi-tenger melletti város utolsó bástyája, az...