27.8 C
Budapest
2022. július. 7. csütörtök

Újabb részletek derültek ki a magyarországi szerepjátékos-gyilkosságról..

Dátum:

Megosztás:

Nem jött be a mérgezés, ezért halálra szurkálták a magyar férfit.

Józan ésszel fel nem fogható, amit a két fantasy-szerepjátékos tett egy harmadik társával Magyarországon. Miután milliós összeget kértek és kaptak kölcsön vállalkozásuk beindításához, annak visszafizetése után a kölcsönt adó többet kért, várt, mint amennyit adott.

Ettől a két férfi úgy érezte, a harmadik tag elárulta a barátságukat.

MInt azt a ripost dr. Csiha Gábor alezredes sajtószóvivőtől megtudta, a fantasy szerepjátékosok – fenntartva a barátság látszatát –, először megpróbálták megmérgezni az áldozatukat, ám miután nem jártak sikerrel, újabb tervet eszeltek ki.

Közös szabadtéri fantasy-túrázásra hívták 2010. április 17-én a Pilis hegységbe, ahol szó szerint tőrbe csalták.

Mivel tudták, hogy akárcsak egyikük, a sértett is önvédelmi sportot űz, felkészültek a komoly ellenállásra, közös erővel és késsel estek neki és megölték a Szódás-barlang közelében.

Képünk illusztráció (Fotó: 123RF)

Áldozatuknak nem ástak sírt, mindössze lombokkal takarták el, és feltehetően vadállatok találták meg a holttestet.

A vádlottak megpróbáltak trükközni, hogy eltereljék magukról a gyanút. Például a gyilkosság után hívásokat indítottak áldozatuk mobiljáról, azt sejtetve, hogy még él, ugyanakkor a sértett autója rejtélyes módon került vissza a lakhelyéhez, miközben a mobilja eltűnt. Mi több, a gyilkosság napján az egyik vádlott kézsérüléssel fordult orvoshoz… Ráadásul a két vádlott találkozott utoljára a sértettel.

Az áldozat földi maradványai 2011 februárjában kerültek elő. Az áldozat testén négy késszúrást azonosítottak a szakértők.

A Pest Megyei Főügyészség 2014-ben emelt vádat abban a bűnügyben, amelyben harmadik alkalommal hirdetett elsőfokú ítéletet 2021. június 15-én a Budapest Környéki Törvényszék.

A két vádlottat bűnösnek mondta ki előre kitervelten elkövetett emberölésben, őket személyenként 15 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ítélet ellen a két vádlott és védőjük felmentés érdekében, az ítélet megalapozatlanságára hivatkozással fellebbeztek. A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség az ügydöntő határozat helyben hagyását kezdeményezte a Fővárosi Ítélőtáblánál.

A két vádlott bűnügyi felügyeletben várja a másodfokú eljárás befejezését.

ripost

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Kinek volt nagy üzlet? Kiderült, ki profitált a legtöbbet a Kulcsár Edina-Csuti-G.w.M-Melanie szerelmi konfliktusból

Az életben mindennek magvan az ára, az szerelemnek is. Hogy Kulcsár Edina és párja kapcsolata mibe kerül mind...

Újra elindult a nyomozás: kihallgatta a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, felszakadtak a régi sebek

Solymár – Kedden hallgatta ki újra a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, akiket megviselt a vallomástétel, ugyanis újra kellett...

Végre Európában is kapható legálisan Kamagra!

A merevedési problémákkal küzdő férfiak és párjaik jól tudják, hogy számos megbízható forrásból származó lehetőség áll a rendelkezésükre,...

Brit kormányválság – Johnson visszautasítja a lemondását sürgető felszólításokat

A brit miniszterelnök ezeket sorra visszautasította a gazdasági helyzetre és a háborúra hivatkozva. Visszautasította Boris Johnson brit miniszterelnök a...
facebook