11.6 C
Budapest
2024. február. 24. szombat

Újabb kegyetlen migránsgyilkosság történt a sógoroknál

Dátum:

Megosztás:

Nagy erők­kel ke­res­nek az oszt­rák rend­őrök egy 17 éves afgán mig­ránst. A gyanú sze­rint ő öl­hette meg több kés­szú­rás­sal a 16 éves ex­ba­rát­nő­jét. A lánnyal a szo­bá­já­ban vé­gez­tek, az édes­anyja ta­lált rá a holt­tes­tére.

A 40 ezer lakosú osztrák várost, Steyrt brutális gyilkosság híre rázta meg hétfő reggel. A hatóságok közlése szerint vasárnap este egy 17 éves afgán migráns látogatta meg volt barátnőjét, Michelle F.-et. A rendelkezésre álló információk szerint a fiatal pár se veled, se nélküled kapcsolatban volt, amit az afgán bevándorló nem akart elfogadni.

Újabb kegyetlen migránsgyilkosság történt a sógoroknál
Kevesen gondolták volna, hogy idáig fajul a tinik románca.

A nyomozás jelenlegi állása szerint a fiatalok összeveszhettek a lány szobájában, aminek következtében Saber A. előkapott egy kést, majd azzal többször hátba szúrta szerelmét.

Újabb kegyetlen migránsgyilkosság történt a sógoroknál 1
Itt még nagy volt a boldogság Michelle és Saber között.

 

Az áldozat édesanyjának gyanús volt, hogy még este 11-kor sem ment haza a fiú, így be akart menni lánya szobájába, hogy megnézze, mi a helyzet. A bejutás azonban nem volt egyszerű, mivel az ajtó el volt torlaszolva egy fiókos szekrénnyel. Nagy erőlködés után azonban sikerült elmozdítani a nehéz bútordarabot Michelle nővérének segítségével, majd meglátták, hogy a lány vérző szájjal fekszik az ágyában. Ezt követően derült csak ki a sokkos állapotba került családtagok számára, hogy a lány hátán több szúrt seb is van.

Az anya azt mondta a rendőröknek, hogy a szoba ablaka tárva nyitva volt, így minden jel arra utal, hogy a 17 éves afgán ott szökött meg a gyilkosság után. Az osztrák rendőrség elfogató parancsot adott ki a migráns ellen, egyelőre azonban még nem sikerült elfogni. Annyit azonban tudni lehet, hogy Saber A. telefonjának cellainformációit utoljára Bécsben sikerült bemérni, az afgán fiatal tehát feltehetően az osztrák fővárosban bujdokol.

Újabb kegyetlen migránsgyilkosság történt a sógoroknál 2
A 17 éves Saber A.-t keresi egész Ausztria.

Az áldozat 18 éves nővére egy nyilvános Facebook-posztban is kifejezte gyászát. Ebben azt írja, hogy Michelle volt a legjobb húg a világon, és aki ezt tette vele, az hozza vissza az élők sorába.

Örökön örökké szeretni foglak! Nem tudom felfogni, ami történt, egyszerűen nem megy ki a fejemből az a szörnyű látvány

– írta bejegyzésében a nővér.

Kulturális különbségek miatt gyilkolnak

Ausztriában és Németországban is egyre több olyan esetre derül fény, melyek során azért kell meghalnia egy fiatal lánynak, mert bevándorló barátja nem tudta magát túltenni a szakításon. Ez elsősorban abból eredhet, hogy a muszlim világban a nőket értéktárgynak tekintik, akiknek vajmi kevés önálló döntésük lehet. Így egy muszlim számára teljesen idegen élethelyzetet jelent az, ha egy nő szakít velük. A Korán így rendelkezik a férfiak és nő közti kapcsolatról:

A férfiak fölötte állnak a nőknek (4:34) 

Házasságtörés elkövetésekor a nőre halál vár, míg a férfit, ha megbánja, bántatlanul kell hagyni (4:16)

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este egy romantikus vígjáték – Randiguru – videó

Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta)....

Olcsóbb és teljes körű hozzáférést szeretne az Xbox Game Pass előfizetőknek a Microsoft

Csak azoknak kell a teljes árat fizetniük, akik kitartanak az Xbox-szal rivalizáló játékkonzolok mellett. Folytatódik az Activision Blizzard felvásárlásával...

Brutális állatkínzás Hajdú-Biharban: fejbe lőtt kutyát találtak – 18+

Egy budapesti állatkórházban próbálják megmenteni a püspökladányi kutyát. A püspökladányi Mancsmentő Állatvédő Egyesület a közösségi oldalán osztott meg egy...

Ahogy drágul az üzemanyag, egyre sűrűbben fordul elő, hogy a benzinkúton fizetés nélkül akarnak távozni..

Fizetés nélkül távozni nem csak a boltokból szokás, a szarkák gyakran a benzinkutakat is úgy hagyják ott, hogy...