Hirmagazin.eu
Főoldal » Újabb jó hír a Csepel-sziget autósainak
Gazdaság

Újabb jó hír a Csepel-sziget autósainak

A szigetszentmiklósi HÉV miatti dugók megszűnnek a különszintű csomópont kiépítésével.

A TED szerint a Főmterv Zrt. végzi el a Szigethalmon a HÉV felett átvezető közúti átjáró előkészítését. Ahogy azt korábban jeleztük,

a fejlesztésre azért van szükség, mert a HÉV miatt negyedóránként sorompót kap a Mű út forgalma. Emiatt a Szigethalomra, Szigetszentmiklósra, Tökölre és az M0-s felé igyekvő autók rendszeresen feltorlódnak a Szigetszentmiklós déli határában levő HÉV-megállónál.

A tervező cég engedélyezési és kiviteli terveket, valamint készít a keresztező műtárgyhoz, ami alul- vagy felüljáró lesz a Mű út és a HÉV vonal kereszteződésében. Ugyanerre a műtárgyra tanulmánytervet és engedélyezési tervdokumentációt is készít a nyertes, és megszerzi az építési engedélyt.

Emellett az ajánlattevő feladata lesz egy döntéselőkészítő tanulmány és tanulmányterv készítése az 5101, 5102, 51101 jelű utak kapacitáshiányos csomópontjaira vonatkozóan.

A beruházás jelentős előrelépés az utóbbi években egyre jelentősebb forgalmi terheléssel küzdő Csepel-sziget közlekedésében. Hasonló célú fejlesztésről számoltunk be csütörtökön, bemutatva a csepeli gerincút folytatását.

magyarepitok

Hasonló hírek

Újabb Karácsony Gergely-mantra dőlhet meg.. – videó

Géza

Kovács Árpád: Ausztria utolérése nem vágyálom

Edit

A FruitVeb Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács közleménye

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....