20.2 C
Budapest
2022. május. 27. péntek

Újabb jó hír a Csepel-sziget autósainak

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A szigetszentmiklósi HÉV miatti dugók megszűnnek a különszintű csomópont kiépítésével.

A TED szerint a Főmterv Zrt. végzi el a Szigethalmon a HÉV felett átvezető közúti átjáró előkészítését. Ahogy azt korábban jeleztük,

a fejlesztésre azért van szükség, mert a HÉV miatt negyedóránként sorompót kap a Mű út forgalma. Emiatt a Szigethalomra, Szigetszentmiklósra, Tökölre és az M0-s felé igyekvő autók rendszeresen feltorlódnak a Szigetszentmiklós déli határában levő HÉV-megállónál.

A tervező cég engedélyezési és kiviteli terveket, valamint készít a keresztező műtárgyhoz, ami alul- vagy felüljáró lesz a Mű út és a HÉV vonal kereszteződésében. Ugyanerre a műtárgyra tanulmánytervet és engedélyezési tervdokumentációt is készít a nyertes, és megszerzi az építési engedélyt.

Emellett az ajánlattevő feladata lesz egy döntéselőkészítő tanulmány és tanulmányterv készítése az 5101, 5102, 51101 jelű utak kapacitáshiányos csomópontjaira vonatkozóan.

A beruházás jelentős előrelépés az utóbbi években egyre jelentősebb forgalmi terheléssel küzdő Csepel-sziget közlekedésében. Hasonló célú fejlesztésről számoltunk be csütörtökön, bemutatva a csepeli gerincút folytatását.

magyarepitok

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Három fontos témával foglalkozunk ma videónkban: Megtorlástól retteg …; – Minizsenik vagy autisták? – Galla Miklós meztelenkedett; – videó (18+)

MEGTORLÁSTÓL RETTEG - exkluzív interjút adott az az édesanya, akit vert és prostitúcióra kényszerített 17 éves barátja. A...

“Ha a biztonsági cég embere nem hagyja ott a gyermekemet magára a füstölő lakásban, akkor a fiunk még ma is élhetne” – Babicsek Bernát...

Babicsek Bernát szülei, miután megkapták fiuk halálával kapcsolatos nyomozati anyagokat, úgy vélik, a 41 éves színész ma is...

Új jelképeket kap Salgótarján várossá válása századik évfordulóján

Salgótarján idén ünnepli várossá válásának századik évfordulóját, a centenárium alkalmából polgármesteri lánccal és városkulccsal bővítik az önkormányzati jelképek...

Kislányom beleharapott a virslibe, majd fuldokolni kezdett. Ez volt benne:.. – Oszd meg, hogy minden anyukához és mindenkihez eljusson!

“Anyukák és mindenki!!! Már eltelt több óra azóta, hogy reggeliztünk a kislányommal, de azóta remegek az idegességtől.." Egy édesanya...