7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóÚjabb halálos baleset a 8-as főúton tegnap este, Veszprém megyében..

Újabb halálos baleset a 8-as főúton tegnap este, Veszprém megyében..

Egy motoros vadat ütött el Városlőd külterületén, a férfi belehalt sérüléseibe.

halálos baleset,vadkiugrás

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. szeptember 4-én 21 óra körül a 8-as számú főút 74. kilométerszelvényében, Városlőd külterületén. Egy motoros Városlőd felől tartott Veszprém irányába, amikor haladása során egy szarvas kifutott elé, és elütötte. A baleset következtében a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A közlekedési baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök a forgalmat mindkét irányból Városlőd belterülete felé terelték.

Kérjük az arra haladó járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!

A nyitókép illusztráció, hir6

police

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work