7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóÚjabb gyermekkorú lány tűnt el! László Virágot ha valaki látja, hívja bármelyik...

Újabb gyermekkorú lány tűnt el! László Virágot ha valaki látja, hívja bármelyik rendőri számot! – Oszd meg!

Ha felismered a képen látható lányt, hívd bármelyik rendőri számot!

A 15 éves lány 2022. július 14-én engedély nélkül távozott Szekszárdról, azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról.

László Virág körülbelül 150 centiméter magas, normál testalkatú, barna szemű, szökés barna rövid hajú.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Távozásakor kék nadrágot, rózsaszín pólót és fehér sarut viselt.

A Tamási Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/573-910-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – a 0680555111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

police

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work