2.3 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

Újabb fordulat: Pikali elköltözött Rékásitól?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Pi­kali Gerda még a nyá­ron dön­tött úgy, hogy új ott­hont vá­laszt ma­gá­nak. A szí­nésznő gyer­me­ke­i­vel együtt Bu­da­pest egyik külső ke­rü­le­tébe, egy fel­újí­tott csa­ládi házba köl­tö­zött. A szó­be­széd sze­rint Ré­kasi Ká­roly már akkor ritka ven­dég volt ar­ra­felé.

A rossz nyelvek szerint közel három esztendő után Pikali Gerda és Rékasi Károly szerelme véget ért. Eddig úgy tűnt, Rékasi Károly betegsége csak megerősítette a kapcsolatukat Pikalival. Mindenhol együtt jelentek meg, nemrég a színész számára megrendezett adománykoncerten is Gerda támogatta Rékasit.

A Ripost-hoz érkező információk szerint azonban van ok kételkedni a páros felhőtlen boldogságában. A pletykák szerint ugyanis Pikali már hónapokkal ezelőtt elköltözött Rékasitól. De hogyan juthattak idáig?

Rékasi több mint egy éve szenvedett motor balesetet.

Lába a többszöri műtéti beavatkozás ellenére sem javult, platinalemezek tartják össze. Károly kiesett a munkából, leginkább a hangjával szerepel, szinkronmunkákat vállal.

Küzdelmes időszakot tudhatnak maguk mögött, és még nincs vége! Nem ők lennének az elsők, akiknek a magán­életében zűrzavart okoznának az anyagiak és a hétköznapi problémák…

Mindenesetre furcsa: Pikali miért vett – még nyár közepén – egy felújított családi házat Budapest egyik külső kerületében?

Újabb fordulat: Pikali elköltözött Rékásitól?
A szóbeszéd szerint már nem lángol a szerelem

Igen, itt lakik Gerda. Nagyon sokat dolgozik, csak későn jár haza. A gyerekeit is szoktuk látni, de a művész urat csak ritkán. Korábban Rékasi jött érte kocsival, mert ő nem vezet autót, de mostanában nem látjuk őket együtt

– erősítette meg információinkat Pikali Gerda egyik, neve elhallgatását kérő szomszédja.

Persze meglehet, hogy csupán kétlakiságról van szó, de ez sem állná meg igazán a helyét, hiszen mindeddig úgy nyilatkoztak: Telkiben rendezkedtek be a közös életre. Újabb kérdés, hogy miért volt szükség egy új ingatlanra, ha Rékasi a válása után jócskán a zsebébe nyúlt. Hisz azzal, hogy volt feleségét kivásárolta a telki házból, az volt a célja, hogy közös életet kezdjen Gerdával és a gyerekekkel.

A Ripost megkereste Pikali Gerdát, aki nem kívánt részletekbe bocsátkozni arról, amit lapunk megtudott róla.

“Szerintem nem kéne senkinek a pénztárcájában turkálni”– mondta a színésznő, aki egyébként nem cáfolta a házvásárlás tényét. Ám amikor a magánéletéről esett szó, egy kicsit bezárkózott.

“Nem szeretnék válaszolni, mert senkire sem tartozik az, hogy én mit csinálok, hol vagyok, kivel vagyok szerelemben, és kivel nem.Nem szeretek szerepelni sehol, és ezt továbbra is megőrizném. Aztán hogy ki mit gondol… Én tudom, hogy hol vagyok, és mit csinálok. Nagyon szeretjük egymást Károllyal, semmi gond nincs közöttünk” – fogta rövidre Pikali Gerda.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Lángos 5500 Ft-ért? Kipróbáltuk a drága belvárosit és egy kis külvárosi karácsonyi vásárt

Vajon mekkora különbség van árban, minőségben és hangulatban a Budapest bevárosában található és egy város szélén, a 17....

Putyin „kínos és szerencsétlen” balesetéről számolt be az orosz média: leesett a lépcsőn és összecsinálta magát..

Putyin orosz elnök újabb állítólagos, "kínos és szerencsétlen" balesetéről számolt be meg nem erősített médiainformációkra hivatkozva az orosz,...

Kamerun legyőzte Brazíliát, de így is búcsúzott

A brazil válogatott 1-0-ra kikapott a kameruni csapattól pénteken a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának harmadik fordulójában, de így...

Orbán Viktor: .. “most ugrik a majom a vízbe”

A miniszterelnök terjedelmes interjút adott a Kossuth rádiónak. Szerinte a december 5-én "élesedő" szankciók lesznek a legkomolyabbak. Orbán Viktor...