12.8 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóÚjabb drogdílert és két vásárlót fogtak el fővárosi rendőreink (A cikk videót...

Újabb drogdílert és két vásárlót fogtak el fővárosi rendőreink (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Az angyalföldi kábítószer-kereskedőtől többféle kábítószergyanús anyagot, azok adagolásához használt eszközöket és közel hatmillió forintot foglaltak le. (2019. 02. 02., szo – 06:00, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2019. január 31-én délután Angyalföldön igazoltattak, majd elfogtak két férfit, akiknél 143 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, valamint közel 2,5 gramm kábítószergyanús port találtak.

A rendőrök a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása miatt.

A nyomozók a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve még aznap este XIII. kerületi lakásában elfogták a 34 éves budapesti H. Zoltánt, akitől a két férfi korábban a kábítószert vásárolta.

A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével 37 gramm kék kábítószergyanús tablettát, 302 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, 980 gramm amfetamint, valamint ezek adagolásához használt eszközöket és közel hatmillió forintot foglaltak le a lakásban.

A BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói H. Zoltánt – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására.​

Forrás: police.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem