28.6 C
Budapest
2022. augusztus. 13. szombat

Újabb csapás, a vizet is kikapcsolhatják a nagybeteg Szilágyi Istvánnál!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az idős szí­nész és fe­le­sége ret­te­ne­tes kö­rül­mé­nyek kö­zött élnek, csak a jó szán­dékú em­be­rek se­gít­sé­gé­ben bíz­nak.

Omladozó házban fagyoskodta át a telet Szilágyi István, az ország Lópici Gáspárja. Az idős színművész borzalmas körülmények között él Budapesten feleségével, Humenyánszky Jolán szobrászművésszel. Bár az utóbbi hetekben néhány segítő szándékú embernek köszönhetően lett tűzifájuk és két kakasuk, a helyzetük még mindig súlyos: nem tudják fizetni a számlákat, ezért ki akarják kapcsolni az otthonukban a vizet.

“Nem szeretek panaszkodni, bár inkább dicsekedhetnék, de nézzen körül, a teljes kétségbeesés szélén állok – vallotta be Szilágyi restelkedve a Lokálnak.

Újabb csapás, a vizet is kikapcsolhatják a nagybeteg Szilágyi Istvánnál!
Szilágyi néhány évvel ezelőtt még jó körülmények között élt.
Fotó: TV2

A színésznek korábban volt egy trombózisa is, emiatt nagyon nehezen tud csak járni, ráadásul a látása is hirtelen megromlott. Most abban reménykedik, hogy talán valahogyan minden megoldódik, és nem kapcsolják ki a vizet az otthonában.

Remélem, vizünk marad, mert jöttek már felszólító levelek, de sajnos nem tudunk mit tenni, elmaradásban vagyunk azzal is.

Felesége, Jolán, azt is bevallotta, a telet nem csak átfagyoskodták, de bizony volt, amikor komolyan éheztek is.

“Szerencsére ételt már kaptunk, segítettek bevásárolni.

Télen volt, hogy üres gyomorral feküdtünk le.

A múlt héten pedig kaptunk két kakast, de inkább őket is etetjük, nincs szívünk levágni” – mondta a művésznő.

Az idős Szilágyi arcán jelenleg egy seb és egy lila folt éktelenkedik, ő viszont állítja, ez már nem a fia műve.

“Most csak megbotlottam és elestem, vigyázni kell már magamra, nem vagyok fiatal” – magyarázta kezét tördelve a színész.

Szilágyi István néhány hónappal ezelőtt szenvedett súlyos sérülést, amikor a fia ostorral a szemébe csapott. A férfi a szüleire bízott egy videó kamerát, amit ők elvesztettek: ő erre ostorral csapkodni kezdett, a szerszám pedig eltalálta az idős színész szemét.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Zelenszkij az orosz turisták kitiltását kérte az EU-ból.., de mennyire hiányoznak az oroszok a magyar turizmusból?

Már a háború előtt sem voltak könnyű helyzetben a vendéglátósok, ám idén 30 százalékot drágult a szállodák fenntartása,...

Az egész ország az inárcsi anyukát kereste, a Facebook-on is keresőcsapatokat hoztak létre, aztán váratlan fordulat történt..

Az egész országot megrázta a 49 éves inárcsi édesanya eltűnése. Az asszonyt augusztus elseje óta keresi a rendőrség. Bozsik...

Megrázó képek érkeztek a montenegrói lövöldözésről: 11 embert mészárolt le egy ámokfutó, köztük 4 gyermeket – fotók (18+)

Legalább 11 emberrel, köztük négy gyermekkel végzett egy 34 éves férfi a montenegrói Cetinjében. Most előkerültek a megrázó...

Titoktartásra kérte Hosszú Katinka a násznépet

A szerelmesek számára fontos a magánélet, épp ezért komoly dolgot kérnek az esküvőre meghívottaktól. Mint az már többször megírtuk, Hosszú...
facebook