1.1 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

Újabb botrány a láthatáron? Harry és Meghan visszautasították a királynő meghívását

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Harry Herceg és Meghan Markle visszautasították a királynő közös nyaralásra szóló meghívóját Balmoralba fiuk, Archie fiatal korára hivatkozva – noha nemrég Elton John-nál tettek látogatást.

A királynő minden évben meginvitálja családtagjait, hogy látogassák meg két hónapos pihenője alatt skóciai birtokán, Meghan és Harry azonban visszautasították ezt a meghívást. A The Sun forrása szerint a hercegi pár arra hivatkozott, hogy fiuk, Archie még túl fiatal egy ilyen utazáshoz, érdekes ellentmondás azonban, hogy a pár nem rég utazott Ibizára fiukkal együtt, majd Franciaországba, hogy meglátogassák Elton Johnt.

A hercegi pár nem is találhatna a királynő skóciai birtokánál nyugodtabb és elszigeteltebb helyet a pihenésre, amely 1982 óta képezi a brit királyi család tulajdonát. Az egész birtok körülbelül ötvenezer négyzetméteren terül el, és magában foglal szántóföldet, illetve erdős területeket is. A birtokon élnek továbbá vadállatok is – felföldi pónik, illetve szarvasok is. A tavalyi évben Meghan a várandósságára hivatkozva nem tudott ellátogatni a birtokra, így az idei alkalom lett volna az első látogatása ott.

Velük ellentétben a királyi család több tagja is tett látogatást a királynőnél Skóciában az elmúlt időszakban; Vilmos herceg és Kate Middleton augusztus végén jártak gyermekeikkel Balmoralban, Fülöp herceg pedig lányával, Anna hercegnővel, látogatott nem rég Skóciába.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Getty Images

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...

Apró dolgokról… – About small things…

Úgy tűnik, sokan furcsának találják, ha az ember boldogsága az élet apró dolgaiból fakad, holott az valójában nem...

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal?

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal? Egyre népszerűbb és elterjedtebb az a vásárlási forma, melyet az interneten keresztül...