7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeSzabadidőMédia és szórakozásÚj sorozatunk a "színészek, színésznők, és filmek" első bemutatottja: Anna Kendrick - videók

Új sorozatunk a „színészek, színésznők, és filmek” első bemutatottja: Anna Kendrick – videók

Anna Kendrick (Portland, Maine, 1985. augusztus 9. –) amerikai színésznő, énekesnő. Bátyja, Michael Cooke Kendrick, aki szintén színész, szerepelt a 2000-res Looking For An Echo című filmben. Mindketten a Deering High School-t végezték Portlandben.

Első színészi tapasztalata tízévesen volt, amikor is a szülei meggyőzték, hogy menjenek át Portlandből New Yorkba néhány meghallgatásra. 13 évesen, 1998 augusztusában megkapta Dinah szerepét egy Broadway musical-ben, a High Society-ben. Alakításáért Theatre World Award-ra, Drama Desk Award-ra, és Tony-díjra jelölték, így Anna Kendrick lett a világon a második legfiatalabb jelölt. Még számos más darabban is szerepelt, de ami még említésre méltó, az A Little Night Music. 2003-ban szerepet kapott a Camp című zenés vígjátékban, majd Fritzi Wagner megformálásáért Best Supporting Actress Chlotrudis Award-ra, és Best Debut Performance Independent Spirit Award-ra jelölték. 2007-ben a Rocket Science című filmben játszotta Ginny Ryerson karakterét. Ezért a filmjéért is jelölték: Best Supporting Actress (Independent Spirit Award 2007). Anna Kendrick számára az igazi nagy áttörést Stephenie Meyer könyvének filmes adaptációja, a 2008-as Twilight hozta, melyben Jessica Stanley-ként tűnik fel.

Hirmagazin.eu TikTok-fiókja – elértük a 10 Millió videómegtenintést az elmúlt 60 napban! Köszönjük olvasóinknak!

2009-ben szerepet kapott az Elsewhere című filmben, ahol a főszereplőt játssza, akinek a legjobb barátnője (Tania Raymonde) eltűnik. Szerepet kapott még a 2008-as The Marc Pease Experience című produkcióban is, ahol többek között Ben Stiller és Jason Schwartzman mellett tűnik fel. Jason Reitman filmjében, az Egek urának a szereplőgárdájában is benne van. A film szintén egy adaptáció: Walter Kirn 2001-es könyvének a feldolgozása, a főszereplő George Clooney. Majd Kendrick még egy filmes adaptációban, a Scott Pilgrim vs. The World-ben is szerepet kapott, mely Edgar Wright könyvének, a Scott Pilgrim-nek a feldolgozása.

Parker PoseyMolly Shannon és Amy Poehler voltak rá hatással.

A közönségszavazatok alapján kiválogattuk a legjobb filmjeit, a gyengébbeket nem mutatjuk be!

Teljes filmek magyarul:

Egy kis szívesség

A könyvelő

Fifti-fifti

Tökéletes hang

Tökéletes hang 2

A hallgatás szabálya

Vadregény

A 19-es asztalnál űlők

Kellemes szórakozást a filmhez!

Még több film itt!

Our media displays content free of charge! Thank you for watching the video! Hirmagazin.eu

Nyitóképünkön: Jeremy Jordan és Anna Kendrick

Bevezetőszöveg, kritikai oldal, nyitókép

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem