16.3 C
Budapest
2024. május. 20. hétfő
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóÚj információ a szökésben lévő gyorséttermi erőszakolóról: ezért nem találják

Új információ a szökésben lévő gyorséttermi erőszakolóról: ezért nem találják

Újabb információnk van a 18 éves afgán Sarhadi Bilal Ahmadról, akit európai elfogatóparancs kiadása után nagy erőkkel keres a rendőrség.

Mint ismert, a gyanú szerint vasárnap kora hajnalban szexuális aktus eltűrésére kényszerített az afgán származású férfi egy nőt egy belvárosi gíroszos mosdójában, ahol egyébként a Blikknek azt mondták, bár a fiatalember náluk dolgozott, a nevét se nagyon jegyezték meg, csak „új fiúnak” hívták. A rendőrség nagy erőkkel kezdte keresni a férfit, de egyelőre nem találták meg.

Felmerült a gyanú, hogy külföldre szökik, ezért európai elfogatóparancsot is kiadtak ellene. Információnk szerint ez már meg is történt, elhagyta az ország területét a körözött férfi.

Tibi atya éttermében erőszakolta meg az afgán migráns a magyar lányt 3
Fotó: Police.hu

A rendőrség ma délelőtt azt közölte, hogy további két, Sarhadi Bilal Ahmaddal kapcsolatos eset jutott a tudomásukra. Emiatt további, kétrendbeli szeméremsértés gyanúja miatt is keresik őt: 2018. június 1-jén 22 óra 30 perc körül Budapesten, a Dohány utcában, illetve június 20-án a hajnali órákban a Király utca és a Lövölde tér közötti területen szeméremsértő módon viselkedett.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: police.hu

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem