15 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

Úgy tűnik, a komplett őrülteknek kedvez a 21. századi világjárvány..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A legújabb és legvadabb összeesküvés-elmélet az, hogy a vakcinába egy 5G-chipet rejtettek a tudósok, amelyet aktiválva a felsőbb hatalmak irányítani tudják majd a beoltottak gondolatait.

Az összeesküvés-elméletek hívői úgy vélik, a koronavírus-vakcinákban 5G-chipeket rejtettek el /Fotó: Pexels

Az összeesküvés-elméletek hívői úgy vélik, a koronavírus-vakcinákban 5G-chipeket rejtettek el /Fotó: Pexels

Olaszországban egy kép is megjelent az állítólagos chip áramköreiről, egy helyi lap szerint ugyanis az oroszoknak sikerült kivonniuk a Pfizer-BioNTech-vakcinából a chipet, amelyben 4 processzor és 4 tranzisztor működik, és az 5G-hálózaton keresztül érkező jelekkel irányítják a beoltott embereket.

Mint kiderült, a képen látható áramkörök nem egy chiphez, hanem egy gitárpedálhoz tartoznak, amely verzió jóval hihetőbbnek tűnik az állítólagos „chipen” szereplő „bass” (azaz: basszus) és „volume” (azaz: hangerő) szavak miatt – hívta fel a figyelmet egy Twitter-felhasználó.

Twitter, blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hajszálon múlott a diplomáciai botrány: Gagarin fogdosta II. Erzsébetet

Alighanem uralkodása egyik legkellemetlenebb pillanata volt II. Erzsébet királynőnek, amikor fogadta egy vacsorára Jurij Gagarint. A világ első űrhajósa...

Ukrajnát nyílt fegyveres támogatásáról biztosította az EU biztonságpolitikai főképviselője

Josep Borrell megígérte, hogy Kijev sosem fog kifogyni a katonai eszközökből. Az Európai Unió nem fogja hagyni, hogy Ukrajna...

“Igen” – Finnország parlamentje döntött a NATO-tagságról

Finnország és Svédország "kéz a kézben" viszik végig csatlakozási folyamatukat. A finn parlament kedden 188 támogató és 8 ellenző...

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...