13.8 C
Budapest
2024. április. 18. csütörtök
HomeÉletmódEgészség - betegségÚgy tűnik, a komplett őrülteknek kedvez a 21. századi világjárvány..

Úgy tűnik, a komplett őrülteknek kedvez a 21. századi világjárvány..

A legújabb és legvadabb összeesküvés-elmélet az, hogy a vakcinába egy 5G-chipet rejtettek a tudósok, amelyet aktiválva a felsőbb hatalmak irányítani tudják majd a beoltottak gondolatait.

Az összeesküvés-elméletek hívői úgy vélik, a koronavírus-vakcinákban 5G-chipeket rejtettek el /Fotó: Pexels

Az összeesküvés-elméletek hívői úgy vélik, a koronavírus-vakcinákban 5G-chipeket rejtettek el /Fotó: Pexels

Olaszországban egy kép is megjelent az állítólagos chip áramköreiről, egy helyi lap szerint ugyanis az oroszoknak sikerült kivonniuk a Pfizer-BioNTech-vakcinából a chipet, amelyben 4 processzor és 4 tranzisztor működik, és az 5G-hálózaton keresztül érkező jelekkel irányítják a beoltott embereket.

Mint kiderült, a képen látható áramkörök nem egy chiphez, hanem egy gitárpedálhoz tartoznak, amely verzió jóval hihetőbbnek tűnik az állítólagos „chipen” szereplő „bass” (azaz: basszus) és „volume” (azaz: hangerő) szavak miatt – hívta fel a figyelmet egy Twitter-felhasználó.

Twitter, blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem