1 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Tüntettek Gődényék a Kossuth téren, a vírusrealista gyógyszerészt igazoltatták is – videók

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Újabb tüntetést szervezett a vírusszkeptikus Gődény György, aki ma 11 órára hívta követőit a Kossuth térre. Gődényék ez alkalommal is a korlátozások és a lezárások ellen demonstrálnak.

Videók a Blikk oldalán, itt:

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/godeny-gyorgy-virusszkeptikus-tuntetes-kossuth-ter/nnkq9kw

Ígéretéhez híven hangos sípszóval tiltakozott a téren, jelképesen a Parlementtel szemben. Közösségi oldalán azt írta “a társadalmi akaratot és a jövőnket semmibevevő, érzéketlen Kormányzati hozzáállás ellen” demonstrálnak.

Mindenki ezt olvassa most!

Gődény egy a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben azt írja: “A mai nap fontos feladata az, hogy a harcos őseinkhez hasonlóan elmenjek ezen a szép napon a Múzeumkertbe, és ott közzétegyem a mai kornak és helyzetnek megfelelően íródott 12 pontomat! De ezt már nem jelképesen teszem, hanem a legkomolyabban gondolom, és ahogy az elődeink is tették 173 éve ezen a napon, a szó szoros értelmében, célul kitűzve fogok küzdeni érte mindazokkal, aki egyetértenek vele és lelkes támogatók lesznek.”

Ez a teljes poszt:

Az SZMO információi szerint egyébként a téren maximum 2-300-an lehettek, majd nem sokkal fél 12 után elindult a csoport a Szabadság tér felé, végül a Nemzeti Múzeumnál kötöttek ki. Onnan visszafordultak az Astoria felé. Ott aztán elkezdődtek a tömeges igazoltatások, szét is szóródott a tömeg magja.

Mint ismert Gődényék legutóbb február 28-án tüntettek a Hősök terén a korlátozások ellen, erről akkor a médiánk is beszámolt.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hamburgert csinált áldozataiból, majd eladta idegeneknek (18+)

Az elmúlt évtizedek egyik legborzalmasabb bűnügyének története a következő: Joseph Roy Metheny 1955. március 2-án született az amerikai Baltimore-ban....

Kína: Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt léggömb

Meteorológiai kutatásokat végzett az amerikai légtérbe tévedt kínai léggömb, amely azért tévedt ilyen messze a tervezett útvonalától, mert...

Lelőtték az amerikai légtérben felfedezett kínai hírszerző léggömböt

Az amerikai haderő szombaton megsemmisítette az Egyesült Államok légterében a hét közepén felfedezett kínai léggömböt, amely az amerikai...

Eddig is rovarokat ettünk, legfeljebb nem tudtunk róla

Hatalmas felhördüléssel fogadta a hazai közvélemény az Európai Bizottság két januári döntését, melyek értelmében a gyártók az EU-ban...