26.8 C
Budapest
2023. szeptember. 26. kedd

Tüntetnek a kötelező oltás ellen Bécsben: sokan maszk nélkül vonulnak a tömegben – fotók

Dátum:

Megosztás:

A rendőrség szerint mintegy 15 ezer ember gyűlt össze szombaton a bécsi Heldenplatzon tartott gyűlésen. A jobboldali FPÖ vezetője, Herbert Kickl ellenállásra szólított fel a februártól tervezett kötelező védőoltás ellen.

Az ellenzéki vezető azt mondta, hogy ez az intézkedés, valamint a be nem oltott személyek határozatlan idejű bezárása „az emberiség elleni támadás”. „Ez a kormány szadista módon viselkedik” – mondta támogatóinak a jobboldali populista.

Ausztriában holnaptól véget ér az országos zárlat, óvatos nyitásra készülnek, de a tervek szerint februártól kötelezővé teszik a koronavírus elleni oltást felvenni mindenkinek, akinek egészségügyi állapota ezt lehetővé teszi.

A kormány az öt parlamenti pártból négynek a támogatását élvezi a kötelező oltás bevezetése. Súlyos büntetésekkel sújthatják azokat, akik megtagadják az oltást. A fertőzések száma egyébként jelentősen csökkent a szigorítások hatására, ráadásul az oltási arányt is sikerült megnövelni.

Az elmúlt hetekben már több nagy tüntetés is volt Bécsben a kormány víruspolitikája ellen. Mindegyik tüntetésen több mint 40 000 ember vett részt.


Galéria

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Arany (Gold) – amerikai kalandfilm – videó

Kenny Wells (Matthew McConaughey) az évszázad üzletére hajt. Dörzsölt, ambiciózus, tele van ötletekkel - csak éppen pénze nincs....

Megtette első balatoni útját a Komáromban készült új komp +fotók, videó

Bemutatták a BAHART új, Komáromban készített balatoni flottájának két már össszeszerelt darabját: a Tihany nevű kompot és a...

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...