14.7 C
Budapest
2023. március. 20. hétfő

Túl van a nehezén a fiókáival együtt zsákba dugott fülesbagoly, a kicsik is jól vannak..

Dátum:

Megosztás:

A madárnak tegnap törte el ismeretlen tettes a szárnyait, a Mályi Madármentők rohantak állatorvoshoz a bagolycsaláddal.

Miután az orvos megműtötte, még tegnap éjszaka töltöttek fel újabb videót a Mályi Madármentő Állomás Facebook-oldalára a bagolymamáról, akinek mindkét szárnyát eltörték, és akit aztán három fiókájával együtt betettek egy zsákba, és összegyűrve egyszerűen eldobták Megyaszó külterületén. A fiókák könnyebb sérüléseket szenvedtek, kisebb sebeiket fertőtlenítésen kívül nem kellett külön kezelni.

A fülesbagoly-mama a sikeres műtét után természetesen még kissé zavart állapotban volt, fiókái már jóllakottan vártak rá, de most egy darabig külön kell tölteniük az időt, hogy a bagolymama stresszmentesen tudjon gyógyulni. Az egyik szárnya sajnos sokkal nagyobb sérüléseket szenvedett, a sikeres műtét ellenére egyelőre nem biztos, hogy később újra tudja majd használni.

A nyomravezetőnek első körben 200 ezer forintot ajánlott fel közösen egy magánszemély és a madármentők egyesületének elnöke, Lehoczky Krisztián, aki egyébként a madarat elvitte állatorvoshoz, és most gondozza is. A videóban Lehoczky elmondja, hogy ezen 200 ezer forintos összegen felül rengetegen ajánlottak fel továbbiakat, azonban a hívások, üzenetek és egyéb megkeresések dömpingje közepette még nem tudták kiszámolni a végső összeget.

A Mályi Madármentők vezetője hozzátette: ma megy be a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen az ügyben.

kutyafan, Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Esti torna mindenkinek – videó

Mozogj többet, élj tovább! Videó forrása Hirmagazin.eu

Esti mese gyermekeknek – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese - videó Videó forrása Hirmagazin.eu

Ma este: Jackie Chan – Kém a szomszédban;.. Holnap este: Anthony Quinn, Kevin Costner, Madeleine Stowe – Revans – videó

Bob Ho (Jackie Chan) a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból,...

Szakértő a Blikknek: ha Putyin Magyarországra jönne, letartóztatnák… Vagy mégsem?

A Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen. A hágai intézmény közleménye szerint megalapozott a...