-0.5 C
Budapest
2023. március. 29. szerda

Tudta? Ezért lépnek kapcsolatba velünk az angyalok

Dátum:

Megosztás:

Az angyalok mindig mellettünk állnak, és gyakran jeleket hagynak nekünk – ezzel szeretnének megnyugtatni bennünket, hogy minden rendben van – írja a beliefnet.com. Amennyiben tudni szeretnénk, hogy az angyalok miként próbálnak meg kapcsolatba lépni velünk, akkor itt az ideje, hogy jobban figyeljünk a körülöttünk lévő angyali üzenetekre.

Intenzív álmokAlvás közben gyakran jönnek hozzánk angyalok – ilyenkor tanárként vagy bölcs barátként szerepelnek az álmainkban –, ugyanis ebben az időszakban vagyunk a legnyugodtabbak és a legfogékonyabbak. Mivel alvás közben ellazulunk, ezáltal sokkal könnyebben hangolódunk rá az angyali üzenetekre. Általában olyan intenzív érzéseket és gondolatokat küldenek nekünk, amelyekre élénken emlékezni fogunk, ha felébredünk.

Vigaszra vágyunk

Ha jelet kaptunk egy angyaltól, akkor bíznunk kell abban, hogy ez az üzenet – amely vigaszt és reményt hoz az életünkbe – válasz lehet az imáinkra. Akkor számíthatunk a leginkább ezekre a jelekre, amikor egyedül érezzük magunkat és bátorításra van szükségünk. Az angyalok folyamatosan nyomokat hagynak nekünk, hogy biztonságosan haladjunk a kijelölt úton. Megpróbálnak majd hatni a megérzéseinkre, abban a reményben, hogy megértjük üzenetük jelentését.

Szükség van ránk

Egy másik lényeges ok, amiért az angyalok megpróbálnak kapcsolatba lépni velünk, az azért van, mert tudják, hogy szükségünk van rájuk. Ha például váratlan telefonhívást kapunk valakitől, aki fontos a számunkra, akkor nagy valószínűséggel az angyalok keze benne van a dologban. Ahogyan közük van a véletlen találkozásokhoz, az új lehetőségekhez és az új kapcsolatok kialakulásához is.

Ha fontos az üzenetet

Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy kapcsolatba lépjenek velünk, különösen akkor, ha rendkívül fontos üzenetük van a számunkra. Ilyen esetben különféle villogó fényekkel – villoghat például a telefon, a televízió vagy bármilyen egyéb elektromos eszköz –, de akár szivárvánnyal is üzenhetnek nekünk.

Tudta-e? Vigyáznak ránk

Ha utunk során egy pénzérmét találunk a földön, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az angyalok vigyáznak ránk, és hiányzunk nekik.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Shutterstock

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio; Jonah Hill; Matthew McConaughey; Margot Robbie; – A Wall Street farkasa – videó (18+)

A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is...

Szijjártó Péter: Magyarország és Lengyelország nemet mondott az európai földgázrendeletre

Az uniós tagállamok arról szavaztak, hogy meghosszabbítsák-e azt a rendeletet, amely előírná az EU-n belül a földgázfelhasználás csökkentését. Korábban...

Bejelentés: hamarosan lép a kormány a fúrt kutak ügyében

Csökkenteni fogják azoknak a korábban szabálytalanul létesített kutaknak az engedélyezési költségét, amelyeket nem öntözésre, hanem háztartási célra használnak...

Új helyen bukkant fel és rekorder lett M237, a vándorló farkas – itt a teljes útvonala

Immáron a legnagyobb távolságot dokumentáltan megtevő farkas Európában az a példány, mely tavaly nyáron Svájcból indult, a napokban...