Hirmagazin.eu
Főoldal » Tragikus hír: újra karambol érte az ismert magyar színészt
Bulvár

Tragikus hír: újra karambol érte az ismert magyar színészt

Rékasi Károlyt újra baleset érte, de most az autójával, pedig Ő szabályosan vezetett

Budapest ‒ Kísért a múlt: három esztendővel a kis híján végzetes motorbalesete után újra „elütötték” Rékasi Károlyt (56)! Információnk szerint az autójában ülő színész kedd kora este ütközött a belvárosban: nem ő volt a hibás, és szerencsére ép bőrrel megúszta a kalandot.

– A hír igaz, valóban belém jöttek. Araszoltam hazafelé, nem sokkal korábban a fiammal, Zsigmonddal és a párjával találkoztam, odaadták a születésnapi ajándékomat, ott volt a mellettem lévő ülésen, meseszerű volt minden. Egyszer csak, amikor balra néztem, láttam, hogy jön felém egy autó. Megkíséreltem elkerülni az ütközést, ezért nem lett nagyobb baj. A másik autó vezetője nem adta meg az elsőbbséget, pedig erre tábla is kötelezte – emlékezett vissza a színész.

Ezzel az autóval szenvedett balesetet Rékasi Károly

A karambolban vétkes férfi még a helyszínen elismerte a felelősségét. Állítása szerint a mögötte haladó autók folyamatos dudálása miatt hajtott be figyelmetlenül a kereszteződésbe.

 Azonnal elismerte, hogy ő a hibás. Ha nem így lett volna, rendőrt hívok, de szerencsére erre nem került sor. Az volt az érdekes, hogy azonnal dudálni kezdtek az autósok, pedig láthatták, hogy baj van. Oda viszont senki nem jött, hogy megkérdezze, mi jól vagyunk-e. Szerencsére ép bőrrel megúsztuk, csak az autóban lett kár – nyugtázta a színész, aki higgadtan segített kitölteni a betétlapot a másik sofőrnek.

Rékasi Károly három éve szenvedett súlyos balesetet, motoron ült, amikor elütötték. Mivel akkor a klinikai halál állapotából tért vissza, így adja magát a kérdés, hogyan élte meg az újabb karambolt.

Grafikánkon látszik, a vétkes autós az elsőbbségadás kötelező tábla ellenére hajtott a kereszteződésbe, oldalról eltalálva a színész kocsiját

– A balett est óta – mert én így hívom –nincs halálfélelmem az autóban, nincs megrettenés. Annál szörnyűbb, mint ami három éve történt velem, már úgysem lehet. Inkább dühítő, hogy lerombolták a szép autómat, amivel egy szponzor támogat, és ami most megvédett engem. Automata váltós, mivel a többször műtött lábammal nehezen tudnám használni a kuplungot. A két ajtó sérült, de még nem volt időm intézni a biztosítást, mivel folyamatosan próbálok. Hamarosan bemutatjuk a Gyertyák csonkig égnek című darabot a József Attila Színházban, most minden időmet ez emészti fel.

Figyeljetek! Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Forrás: www.blikk.hu

Hasonló hírek

Botrány, élő adásban balhézott össze a két magyar híresség! – VIDEÓ

Mazsi

Puzsér összecsap Sebestyén Balázzsal is

info

Komár László a sírból üzent kislánya 18. születésnapjára

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....