15.2 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

Tragédia! Zsaklin 8 évesen agydaganattal küzd!

Dátum:

Megosztás:

Iskolában kezdődtek kislányom problémái, furcsa tünetei, ekkor még nem gondoltuk, hogy nagy a baj!

Eleinte sokszor szédült, majd egyre gyakrabban fájlalta a fejét, ezt követte a reggelenkénti hányás, majd járásbizonytalanság térben és időben tájékozódása, valamint egy duzzanatot észleltem a fején.

Kivizsgálások sorozata kezdődött és kiderült, hogy agydaganata van!  Amikor mi szülők megtudtuk, nagyon sokkolt a hír, hogy miért és hogyan alakulhatott ki! 2021. március 24-én volt a műtétje, amely 4 és fél órás volt, sikerült a daganatot eltávolítani. Amint jobban lett, kemoterápiás kezelése kezdődött, összesen 8 alkalommal.

Zsaklin sugárterápiás kezelése befejeződött. Sajnos sok szövődménnyel kell megküzdenünk a mindennapokban. A látása a jobb szemére nagyon rossz és a járása, az egyensúlya is bizonytalan. Emiatt ismeretlen helyeken nagyon nehez tud közlekedni, ráadásul járás közben a lábait is kissé befelé teszi. Én mint szülő harcolok a kislányomért és ő is küzd a teljes gyógyulásért, nem adjuk fel és hiszünk benne, hogy minden visszaállhat a régi kerékvágásba.

Zsaklinnak 2022 március 21-én MR vizsgálat történt: daganat nincsen, Ciszta van. További kezelések lesznek és jelenleg is kapja. Látása: a jobb oldali látás élessége: 0,01 a bal oldali látás élessége: 50 – 60%.

Aki támogatni szeretné Zsaklin és a gyógyulását elősegíteni, kattintson ide, a Remány Alapítvány felhívásához!

Forrás

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...