20.1 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeSzabadidőBulvárTragédia! Meggyilkolták Kelsey Quayle népszerű modellt! Oszd meg!

Tragédia! Meggyilkolták Kelsey Quayle népszerű modellt! Oszd meg!

Életét vesztette Kelsey Quayle népszerű modell. Úgy tűnik, egy eltévedt golyó végzett vele, ám még nem lehet pontosan tudni, mi is történhetett.

A 28 éves Kelsey éppen az atlantai munkahelyére igyekezett az autójával, amikor valaki nyakon lőtte. A lány autója ezután belesodródott a forgalomba, az ütközés következtében pedig két másik sofőr könnyebben megsérült. A fiatal lányt kritikus állapotban szállították a helyi kórházba, ahol rövidesen az életét vesztette – írja az Origo.

Quayle családja szerint a lánynak nem voltak harangosai, éppen ezért arra gyanakszanak, hogy egy eltévedt, valószínűleg másnak szánt golyó végzett vele.Eddig azonban senki sem jelentett lövöldözést arról a környékről, a rendőrség pedig most nézi át a térfigyelő kamerák felvételeit, hátha rábukkannak, honnan érkezett a lövés. A lány egyébként alig két hónapja költözött Atlantába.

Forrás: Origo.hu, Blikk.hu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work