16 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóTragédia! Idős néni rosszul lett és elhunyt (+rövid videó)

Tragédia! Idős néni rosszul lett és elhunyt (+rövid videó)

Ma délelőtt, Budapesten a XVIII. kerületben, egy idős, nyugdíjas néni a piacról ment hazafelé (Havanna-lakótelepre), hirtelen rosszul lett és meghalt.

A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét, hiába volt minden fáradozás.

A targikus eseményt csak távolról lehetett szemlélni, az eljárjók senki nem engedtek a helyszín közelébe. A targikus esemény jelen állapotáról Kovács Karolina készített rövid videófelvételt.

 

Forrás és videó: HIRMAGAZIN.EU

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem