12.9 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Tragédia: 6 gyermeke maradt félárván László öngyilkossága után.. (18+)

Dátum:

Megosztás:

Vonat elé ugrott egy sokgyermekes családapa Poroszló és Füzesabony között vasárnap.

A felesége szerint az ittas vezetés miatt bevont jogosítványa és a rá váró büntetőeljárás nyomasztotta Lászlót. Mónika vígasztalhatatlan.

László a felesége, Mónika szerint szerető férj és gondoskodó apa volt. Két közös gyermekük mellett szeretettel nevelte az asszony előző kapcsolatából származó négy gyerekét, miközben neki is született három a volt feleségétől. Vasárnap azonban Poroszló és Füzesabony között a vonat elé vetette megátEsélye sem volt a túlélésre.

Poroszló vonat
öngyilok
László
Mónika
Mónika hat gyermekkel maradt magára – Fotó: Olvasói

„Nem is álmodhattam volna magamnak jobb társat Lászlónál. Szerelemben és boldogságban éltünk, de most hirtelen minden megváltozott. Magamra maradtam hat gyerekkel” – mondta Mónika, aki úgy érzi, tudja, mi vezetett László döntéséhez.

Augusztus elején ittas vezetésért bevonták a jogosítványát, ezért a munkája is veszélybe került. A gépkocsi mellett traktort is vezetett, és nagyon nyomasztotta, hogy a kialakult helyzetben egyik kormánya mögé sem ülhetett be

 – árulta el a gyászoló feleség.

„Laci a problémát a főnökei előtt megpróbálta eltitkolni, később derült ki, hogy tudtak volna segíteni. Most szerdán lett volna a kihallgatása, az ügyvéd pedig előre figyelmeztette, ha nem jelenik meg az idézésre, elővezetik, vagy akár őrizetbe is vehetik. Ezt próbálta elkerülni. Ahogy közeledett a szeptember 6-a, egyre nagyobb volt rajta a teher, igaz, amúgy sem szerette a rendőröket. Nem volt velük kibékülve, úgy állt hozzájuk, hogy jobb őket elkerülni” – fogalmazott Mónika.

Lászlónak esélye sem volt a túlélésre (Képünk illusztráció!) Fotó: Metropol

A feleség vasárnap vidékről ment haza, amikor az egyik nyomozó értesítette: megtalálták a vonat alá ugrott ember telefonját és a bankkártyáját. Már ebből valószínűsítették, hogy Lászlóról van szó, de a hivatalos azonosításhoz ennyi még nem volt elég.

Felajánlották, hogy megnézzem a férjemet, de mivel mondták, hogy szörnyű látvány, ettől elálltam. Elárultam, hogy két tetoválást, egy skorpiót és egy oroszlánt viselt, azokat meg is találták a testén. Mivel Laci arca valószínűleg a felismerhetetlenségig roncsolódott, kétéves kislányomtól vettek nyálmintát, hogy a DNS-e segítségével megállapítsák az elhunyt férfi személyazonosságát. Ő persze nem értette, miről van szó, mint ahogy természetesen a három hónapos kistestvére sem. Úgy fognak felnőni, hogy nem emlékeznek az édesapjukra, de úgy vélem, valamit sejtenek, mert mindketten nyugtalanok voltak az éjszaka

 – csuklott el Mónika hangja.

Lászlót a tervek szerint Poroszlón temetik el.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Megdöbbentő nyilatkozatot tett Rúzsa Magdi – videó

Már két éve próbálja megtalálni az egyensúlyt a munka és a gyereknevelés között Rúzsa Magdi, aki 2022-ben adott...

L.L. Junior: Fejek hullottak

L.L. Juniorhoz is eljutottak a vállalkozását érő kemény negatív vélemények: alkalmazottaktól vált meg, egy hónapig minden nap személyesen...

Ezt a 15 filmet mindenki látni akarja 2024-ben

Ha megnézzük a következő 12 hónapra tervezett mozis és streaming-filmek listáját, sok izgalomra számíthatunk! Ki ne szeretné megnézni George Miller Mad...

Házasodna a gazda: Roland és Niki 2020-ban azonnal összeköltöztek a műsor után, azóta is együtt vannak

Hosszútávra terveznek. Roland gazda a Házasodna a gazda 2020-as évadában ismerkedett meg Nikivel, akiről nemrég az RTL stábjának mesélt. Mint mondta, választottjával a műsor...