24.6 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő

Tovább dagad a Szörényi botrány! Újabb legendát tiport meg

Dátum:

Megosztás:

Szö­ré­nyi Le­vente szinte min­den­ki­ről le­sújtó vé­le­ménnyel van, aki­vel va­laha dol­go­zott. A lista pedig igen­csak hosszú. A ze­nész­nek semmi sem szent, Koncz Zsu­zsát is sér­te­geti köny­vé­ben.

Szörényi Levente életrajzi műve inkább hangos a botrányoktól, mintsem a zenétől, amiről elvileg szólnia kellene. Évtizedes sérelmeket emleget fel benne a legendás zenész, akinek a jelek szerint egyre kevesebb barátja marad a jövőben.A Kiskegyed rábukkant egy részre melyben Szörényi igazi kiállhatatlan fúriaként jellemzi Koncz Zsuzsát.

Tovább dagad a Szörényi botrány! Újabb legendát tiport meg
Mindenkinek beszólt könyvében

„Kőbánya, a Törekvés (művelődési ház) és a zenekar helyezte, olyannyira nem volt vonzó ekkortájt, hogy Koncz Zsuzsa szépen cserben is hagyott minket. Játszottunk a Danuvia Művelődési Házban is, kint a Kerepesi útnál.

Ott történt, hogy Zsuzsa egy szám közepén hisztériarohamot kapott, földhöz vágta a mikrofont és elviharzott. Egyszerűen faképnél hagyott minket.

Elvileg röhöghettünk volna, de semmi kedvünk nem volt hozzá… Talán nem hallotta magát jól. A lényeg viszont a cserbenhagyás volt. Már több mint egy éve énekelt már az Illéssel, de az új helyzet büdös lett neki, úgyhogy ment is onnantól kezdve a Metróhoz”- idézte fel nem éppen hízelgő emlékét Koncz Zsuzsáról a zenész.

Tovább dagad a Szörényi botrány! Újabb legendát tiport meg 1
Ezer év után vádolja cserbenhagyással Szörényi

A Kossuth- Díjas énekesnő nem kívánt reagálni pályatársa szavaira, de az Illés másik alapítója Bródy János megtette helyette.

„Nem érdekel, hogy miket írogatott a könyvében Levente. Olyan rég volt ez az egész, és őszintén megmondom, én már nem is akarok erre emlékezni.

Egy biztos, én a mai napig szeretem Zsuzsit. A mi kapcsolatunkat sosem befolyásolta, hogy a zenekar többi tagjával milyen a viszonya

– mondta a lapnak Bródy.

Forrás: RipostTovább dagad a Szörényi botrány! Újabb legendát tiport meg 2

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Így fenyegetőznek az ukránok

Az ukrán ellentámadás még nem kezdődött el, de holnap, holnapután vagy egy hét múlva megindulhat Olekszij Danilov, az...

Fél „falat”-nak sem elég ez az egy adag fagyi, Japánban lehet kapni és átszámítva 2,2 Millió Ft az ára..

A világ legdrágább fagylaltjainak megkóstolásához mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek. Cikkünkben bemutatjuk a világ legdrágább fagylaltjai, illetve...

A végsőkig küzdött: Szomorú részletek a keresésről! – A MOUNT EVEREST lesz SUHAJDA SZILÁRD végső nyughelye..

Talán már nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna Suhajda Szilárd szívszorító drámájáról. A magyar hegymászót...

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...