19.7 C
Budapest
2024. április. 12. péntek
HomeSzabadidőBulvárTovább dagad a botrány! Gáspár Győző: A család összes pénzét odaadtam Kozsónak

Tovább dagad a botrány! Gáspár Győző: A család összes pénzét odaadtam Kozsónak

Kozso még 1998 táján 1 millió forintot kért tőle karrierje beindításáért. Győző most elmondta, mi történt pontosan 24 évvel ezelőtt.

Gáspár Győző nem bánja, hogy az Ázsia Expressz forgatásán egy feladat hevében kikotyogta, Kozso 24 éve nem adja vissza neki 1 millió forintját. A roma showman csak a Borsnak mesélte el, hogyan történt az eset és hogyan érintette a családját akkoriban a veszteség.

Győzike,kozsó
Fotó: TV2

– 24 éves voltam és arról ábrándoztam, hogy híres énekes leszek. Megkerestem Kozsót és arra kértem, segítsen nekem.

 Ő igent mondott és kért tőlem 1 milliót, hogy beindítsa a karrierem

– kezdte lapunknak Győzike.

– Minden, de tényleg minden pénzt összeszedtem otthon, ami azt jelentette, hogy Bea egy fillér nélkül maradt otthon egy négyéves gyerekkel. Ő hitt bennem, én hittem magamban és mindennél jobban Kozsóban. Ma már látom, hogy mekkora madár voltam, de már nem is érdekel az a pénz. Szerintem egyébként egy akkoriban beindult bandájára költötte az összeget – magyarázta Győző.

Erről Te sem maradhatsz le!

A Bors természetesen megkereste az Ámokfutók frontemberét is, aki a maga részéről pár mondattal lezárta a botrányt.

Győzike,kozsó
Fotó: Zantleitner Ingrid

„Egy Győzike kijelentést egy tévéműsorban úgy érzem, nekem nincs miért kommentálnom. Nevetségesnek tartom az egészet”– kommentálta az énekes, aki nem először kerül különös botrányok középpontjába, hiszen korábban közműlopás miatt marasztalta el a bíróság, majd egy hölgy jelentette fel, miután nem kapta vissza a 10 millió forintot, amit Kozsónak adott kölcsön.

bors

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

Hasonló hírek