13.2 C
Budapest
2024. február. 28. szerda

Tótha Gabi, nemrég egy szál tangában vonaglottál, most meg te vagy a KÁRPÁTOK-MADONNÁJA?

Dátum:

Megosztás:

“Rémlik hogy nemrég még egy szál tangában vonaglottál a színpadon, ma meg már kikéred magadnak és a nemzet keresztény ősanyjának képzelet magad?”

Egy igen velős, nagyon szókimondó bejegyzést címeztek Tóth Gabinak a Facebook-on, ami elég sok igazságot tartalmaz a nárcisztikusnak gondolt énekesnőről – írja a Titkokszigete

Változtatás nélkül közöljük:

🤔Tóth Gabi meghasonlása: rémlik hogy nemrég még egy szál tangában vonaglottál a színpadon, ma meg már kikéred magadnak és a nemzet keresztény ősanyjának képzelet magad?🤔

Tóth Gabi ismét kiakadt és nem tudta szó nélkül hagyni, hogy megint “bántja őt” a tömeg, most épp azért, mert egy 7 milliós luxus órát hord a kezén.

Az emberek biztos irigyek – mondja.Biztos… Biztos Mari néninek is kellene egy Rolex a karjára, attól megoldódna minden gondja, biztosan ez a baja, ahogyan az aluljáróban apróért tengődő Géza is biztos csak irigységből beszél.

A lyukóvölgyi kisebbségnek is csak a Tóth Gabi órájával van baja, nem a számlák kifizetésével, a máról holnapra éléssel ugyebár.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Tóth Gabi azt hiszi, hogy itt mindig minden róla szól.Jó úton haladsz afelé, hogy Várkonyi Andrea szintű NER-magasságokba juss a közmegvetés ranglistáján, egy újabb toplista, ahol befuthatsz.

Nekem csak annyi megjegyzésem van Gabi, hogyha ez téged hergel, vagy legalábbis eddig úgy néz ki elmondásod szerint, hogy hergeltek a hasonló hírek, akkor ott javasolom pszichiáter felkeresését…

Aki közszereplőként napi szinten azzal van elfoglalva, hogy mit mondanak róla a médiában, meg kirúgat másokat a munkahelyéről, mert “csúnyát kommentelt” be neki, az valahogy nem egészséges, sem erkölcsi, sem pszichológiai értelemben.

Nem kellene szégyellni, be kellene feküdni a fekete bőrfotelbe, aztán egy jó nagyot regélni doktornőnek, doktorúrnak, kibeszélni azt a pálfordulást, ahogyan balról jobbra libbent az egykori magamutogató “csöcs-szamba” királynő, majd hirtelen megvilágosodott és a nemzet őskeresztény anyjává, a Kárpátok Madonnájává vedlette le magát.

Merthogy ez egy komoly fordulat az biztos, és ezt minden bizonnyal nem tudtak feldolgozni magadban.

Ahogyan a karodon virító 7 milliós Rolex órát, vagy az állami pénzen megvalósított turnékat sem Erdélyben.

Hidd el, az emberek sem tudják feldolgozni azt, amit leművelsz, ezért vannak rád olyan sokat kiakadva.Az embereknek ugyanis a gyomruk kifordul a magamutogató, szereplési vágytól kiégő, mindig a pénz felé forduló szélkakas celebektől.

NEM, NEM IRIGYEK!Az irigység más. Itt a társadalom egy jelentősebb része JELZI, hogy a Tóth Gabi mint magamutogató, saját önfényében dagonyázó jelensége a magyar társadalom súlyos betegsége, és a felháborodás ennek szól.

Nem annak, hogy bárki irigy lenne arra, hogy eladtad a lelkedet magának az Ördögnek meg annak az ördög öreganyjának is…

Kezdeni kéne valamit ezzel a magamutogatós nárcisztikus személyiség jelleggel…!

De gondolom tudod nagyon jól, hogy mit látnál a Rorschach-tesztben, ezért is viszolyogsz attól, hogy valaki eléd tegye ezeket a lapokat.

Szíved joga aprópénzre váltani a hitelességed. De aki mindig szeretné felhívni magára a figyelmet, az ne csodálkozzon azon, hogy az embereknek véleménye van róla.

Forrás: Facebook

Titkokszigete

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este egy izgalmas thriller, Mel Gibson főszereplésével – Vonalban vagy – videó

Elvis (Mel Gibson), a népszerű műsorvezető megdöbbentő hívást kap, amelyben egy ismeretlen személy azzal fenyegetőzik, hogy élőadásban megöli...

Demeter Szilárd lett a Nemzeti Múzeum főigazgatója

Demeter Szilárd lesz a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója és létrejön a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ – jelentette be...

Milyen anyagú szőnyeget válassz?

Összeszedtük a legfontosabb szempontokat. A nappali szőnyegének kiválasztása jelentősen befolyásolhatja a tér hangulatát. Számtalan lehetőség áll rendelkezésre, az anyagtól...

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége gyakran korlátozza a mesterséges intelligencia (MI) fejlődését.

Különösen a bőrbetegségek esetén nehéz megszerezni a jó minőségű, címkézett adatokat. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP...