Home Szabadidő Bulvár Tóth Gabi kendőzetlenül őszinte vallomása a szülés utáni testéről

Tóth Gabi kendőzetlenül őszinte vallomása a szülés utáni testéről

0
Tóth Gabi őszinte blogbejegyzésben írt a női testképről./Fotó: Blikk

Tóth Gabi a kislánya születése óta sokkal inkább képes elfogadni a testét mint azelőtt.

A népszerű énekesnő legfrissebb blogbejegyezésben írt a női testképről és arról, hogy kislánya születése, hogyan viszonyul saját, megváltozott testéhez, alakjához.

„Ott álltam a tükörképem előtt, nézegettem magam és arra jutottam, hogy tulajdonképpen szeretem, amit látok. Ezzel magamat is megleptem, mert szülés előtt szinte soha nem voltam elégedett a testemmel. Mindig volt valami bajom magammal, pedig hát a mostani látványhoz képest gondolhatjátok, hogy ég és föld volt. Azóta lettek striák, narancsbőr, lóg is itt-ott, de én tényleg szeretem ezt a megviselt testet” – írta Gabi a bejegyzésében.

„Persze hazugság lenne azt állítani, hogy ez mindig így van, mert hullámokban tör rám a méla undor, a zokogógörcs és azután – mint éppen most – az elégedettség. Fura, mi? Tényleg az van, hogy vannak napok, hetek, amikor belenézek a tükörbe és ordítva sírok. Ilyenkor teljesen reménytelennek látom, hogy ebből még valaha lesz olyan alak, amit megálmodtam magamnak. Jó, egy szavam nem lehet, mert közel 90 kg voltam, amikor szültem és fél év alatt 59 kg-ra fogytam. ennek nagy része a szoptatással ment le, illetve a karantén alatt is fogytam egy csomót, mert főleg az elején annyira megviselt a bizonytalanság, hogy nem nagyon tudtam enni” – folytatta az anyuka.

Valamint a blogbejegyzésében arról is szót ejtett Gabi, hogy nem tartja fairnek, hogyha egy férfi növeszt egy kis pocakot, arra azt mondjuk, hogy milyen cuki macis, de ha egy nő engedi el magát egy kicsit és lesz egy picit nagyobb hasa akkor már az újabb babához gratulálnak neki, vagy leszólják, hogy elhagyta magát.

„A lényeg, hogy változzon bármennyit a testünk, történjen bármi a bőrünkkel, a hasunkkal, a mellünkkel vagy a lábunkkal, a testünk segít abban, hogy alkossunk egy új csodát. Ez a csoda ott cseperedik, amíg képes nem lesz arra, hogy a világra jöjjön. Szóval legyünk hálásak a testünknek, bárhogy is néz ki és legyünk hozzá türelmesek akkor is, ha több időre van szüksége ahhoz, hogy újra a régi fényében ragyogjon!” – zárta le mondandóját az énekesnő.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Blikk

Exit mobile version
Megszakítás