0.9 C
Budapest
2023. január. 27. péntek

Tóth Gabi a ta­nít­vá­nyá­tól akar gye­re­ket, össze is köl­töz­tek gyor­san

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Sokan fel­kap­ták a fe­jü­ket, ami­kor Fri­de­ri­kusz mű­so­rá­ban Tóth Gabi vá­rat­la­nul be­is­merte, amit addig gőz­erő­vel ta­ga­dott.

Sokan emlékezhetnek az X-Faktor álarcos zenekarára a Shudras-ra, Tóth Gabi mentoráltjai voltak, Gabit morgott is sokat a csapat frontemberével Trap kapitánnyal, akihez aztán, a felröppenő hírek szerint, hamar intim szálak is fűzték.

Tanár néni a kisdiákkal

2015-09-28_082956

Őt szereti Tóth Gabi. Az X-Faktorban csak álarcban láthattuk a Shudras Trap kapitányát. Molnár Tibor eredetileg reklámgrafikusként dolgozott.

De a dolgot sokáig titkolni kellett, a ripost információ szerint azért, mert a fiú boldog (!) párkapcsolatban élt ekkoriban, illetve bizonyos mértékig kellemetlen is lehetett volna, hogy az X-Faktor mentora, a “tanár néni” a “kisdiákkal” kavar.

Friderikusz műsorában, a TV2-n azonban végre megesett a töredelmes beismerő vallomás, miközben furcsa módon néhány hete az RTL Fókusz című műsorában még tagadtak ezerrel! Ott most bizonyára jól megsértődtek, hogy Gabi a konkurenciánál mondta el, mi is az igazság.

Már össze is bútoroztak, jöhet a gyerek

2015-09-28_083412

Gabiból “összezárva” Friderikusszal egyszer csak kibukott az igazság. A sok-sok tagadás, kamuzás után bevallott mindent. Összeköltözött az álarcos zenésszel, sőt már közös gyereket akarnak.

Tibinek nagyon sokat köszönhetek, de a kapcsolatunkat nem szeretném kitenni a nyilvánosság elé, a szerelem miatt. Nagyon szerelmes vagyok, de nem fogunk kézen fogva partikra járni, mert sok kapcsolatomat az tette tönkre, hogy bepillantást engedtem az életembe.

Sőt mi több, Friderikusznak azt is bevallotta, hogy már tervezik a közös gyereket, ami igazi szenzáció.

“Bizakodó vagyok a gyermekvállalással kapcsolatban is, annak dacára, hogy egyszer már a szemembe mondták, hogy nem lehet gyermekem. Később újabb diagnózist állítottak fel, miszerint mégis szülhetek…”

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis egyik utolsó filmje: Távfelügyelő (Wire Room) – videó

Bruce Willis egyik utolsó filmje (2022), izgalmas, fordulatokban gazdag thriller..   Teljes film magyarul: Távfelügyelő (Wire Room) Kellemes szórakozást a filmhez! Még több...

A napenergia előnyei – a szolárzuhany mindenki számára gazdaságos megoldás

Sokba kerül a meleg vizes zuhanyzás? Attól függ! Ugyanis létezik olyan energiabarát megoldás, ami nyáron a napban rejlő...

Egy órán keresztül próbálták újraéleszteni azt a taxisofőrt, aki vezetés közben kapott infarktust a Keleti pályaudvarnál…

Ismerősök és ismeretlenek is hősnek tartják Istvánt - írja a ripost.hu Katonák és rendőrök árasztották el a Keleti pályaudvar környékét –...

Mutatjuk, mik lesznek 2023 szextrendjei (18+)

Ahogy az élet minden egyéb területén, úgy szex téren is jönnek-mennek a trendek. De vajon mik jellemzik 2023-at,...