6.7 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

Tóth Andi úgy érzi, teljesen eltiporták

Dátum:

Megosztás:

Kitálalt a szomszéd: Marics Peti állíthatja talpra Tóth Andit

– „Hetente többször látjuk itt, próbálja őt kirángatni ebből az állapotból”

A fél ország aggódik Tóth Andiért aki az utóbbi időben középpontba került furcsa viselkedése, sokszor botrányos megnyilvánulásai és “eltűnése” miatt. Rengeteg támadás érte és ez úgy tűnik egyre inkább megviseli. Az énekesnő most úgy döntött, egy időre visszavonul, mert alaposan át kell gondolnia, hogy a jövőben hogyan tovább. Baljós hangulatú kijelentés ez, sokan attól tartanak, hogy az összeomlás szélén áll, és az egyetlen ember, aki menedéket jelenthet számára a szerelme, Marics Peti.

Erről Te sem maradhatsz le!

Az énekesnő mindig is kiállt az igazáért, és sosem hagyta szó nélkül, ha bántották őt. Az elmúlt hetekben több botrány kapcsán is felvetődött a neve, ám ez alkalommal csak csendben tűrt, és nem reagált egy feltételezésre sem. Ez azonban csak olaj volt a tűzre, és sokak szemében még inkább azt erősítette, hogy valóban igazak lehetnek a róla megjelent hírek.

Andi hosszú hetek hallgatása után végre megszólalt, minden fájdalmát és sérelmét kiírta magából, soraiból pedig egyértelműen látszik, hogy nagyon nincs jól lelkileg.

“Ez a poszt most arról szól, hogy elfáradtam. Tudom, hogy a Jóisten megajándékozott valamivel, vagy valamikkel, amiért hálával igyekeztem minden negatív ellenére kitartani és arra koncentrálni, hogy adjak belőle a világnak. Annak, akinek szüksége van rá.

Akkor is, ha sokszor nekem jobban fáj, hiszen magamból osztok meg egy túl nagy részt, amit sok ember a saját feszültsége levezetésére felhasználható céltáblájának tekint.

Ezt is megértem, senkinek nem könnyű”

– vallott bejegyzésében Andi, aki teljesen eltiporva érzi magát.

– Tudom nekem ezt kötelességem tűrni. Nyugtassátok ezzel magatokat. Ez nem Amerika. Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal.”

Az énekesnő hosszas bejegyzése végén elárulta, egy időre most visszavonul.

“A következő napokban nem fogok posztolni, próbálni szeretnék, és eldönteni hova tovább. Köszönöm” – zárta sorait az énekes.

Ez alapján arra lehet következtetni, hogy Andi fejében az is megfordult, végleg feladja karrierjét, és hátat fordít a zenei pályának valamint a médiának.

Erről Te sem maradhatsz le!

Kétségbeesett sorai után a fél ország aggódik és szorít azért, hogy Tóth Andi ismét kijöjjön a mélypontból, és újult erővel térjen vissza. Az elképesztő tehetség korábban többször beszélt már arról, hogy vannak mentális problémái, ezek kezelésére akkor pszichológushoz járt és bokszolni kezdett. Körülötte ugyanis nincs sok ember, akikre igazán számíthatna. Édesapjával gyermekkori sérelmei miatt nem tartja a kapcsolatot, és édesanyjával és csak évente néhány alkalommal találkozik, testvére pedig külföldön él.

Két-három barátján kívül szerelme az egyetlen támasza. Marics Petivel nyár eleje óta alkotnak egy párt, és szakmabeliként ő az egyetlen ember, aki igazán megérti, min megy most keresztül Andi, és talán ki tudja őt húzni a gödörből.

A ValMar formáció tagja szerető és támogató férfiként igyekszik párja mellett állni, és minél több időt vele tölteni. Ezt Andi egyik szomszédja is megerősítette lapunknak.

Toth02Marics Peti Andi egyetlen igazi támasza/ Fotó: Blikk

– Andi sosem ápolt szoros viszonyt a szomszédaival, de az elmúlt hetekben még inkább magába fordult és elzár mindenkitől. Peti amennyit csak tud vele van, hetente többször látjuk itt, próbálja őt kirángatni ebből az állapotból.

Bízunk abban, hogy sikerül neki!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A Doktor, a Gyűjtő, a Tál és az Álarcos – Íme, a Schadl-ügy lehallgatási anyaga: a lehallgatók vagy viccesek, vagy éhesek voltak, amikor a...

Büntető ügyek befolyásolására kért több tízmillió forintokról, de százról is szó esik azokban a beszélgetésekben, amelyeket a szakszolgálat...

Az oroszok üzentek: még soha nem volt ennyire közel az atomháború – videók

Az orosz védelmi miniszter bejelentette, hogy jövőre jelentősen növelik a katonai kiadásokat, felpörgetik a hadiipart és különös figyelmet...

Félelmetes ragadozó piráját találtak a Sebes-Körösben – videó (látványetetés)

Az elpusztult példányra Nagyváradon bukkantak. lpusztult vöröshasú piráját (Pygocentrus nattereri) találtak Nagyváradon a Sebes-Körösben – közölte pénteken az Ebihoreanul.ro bihari...

Tragédia! Elhunyt Varga Tímea kutyája, gyertyát is gyújtott érte e temetőben..

Borzalmas ami történt! A temetőben teljesen összetörve fotózták le Vajna Tímeát Vajna Tímea teljesen összetört ugyanis férje Andy Vajna...