15 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

Totál részegre itta magát az apa, a 14 hetes kislánya mellette halt meg!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bepiálva vigyázott 14 hetes kislányára az édesapa, amíg az édesanya kicsit kiengedte a fáradt gőzt.

Totál részegre itta magát az apa, a 14 hetes kislánya mellette halt meg!

Minden anyának szüksége van arra, hogy egy pár órát a kisbabája nélkül töltsön, Angela Bowen viszont minden bizonnyal nem gondolta, hogy a szórakozása végzetes lehet. Egy forró nyári este szeretett volna pár órát a barátaival tölteni, eközben pedig kislányát a baba édesapjára bízta.Hiszen ki is lenne alkalmasabb személy arra, hogy vigyázzon a kicsire, mint a saját apukája. Jobban tette volna, ha inkább bébiszittert hív Stephen Gallagher (képünkön) ugyanis hulla részegre itta magát már kora este.

Az esetre nem most került sor, Stephen már 32 hónapot börtönben is töltött, de magyarázatot most sem tudott adni arra, hogy minek a következtében hunyhatott el a kislánya. Skylar Cowan Gallagher halálát fulladás okozta, de a pontos történekre senki nem emlékszik. Annyi bizonyos, hogy az édesapa szerette volna kicserélni a lánya pelenkáját, de hogy ezt követően hogyan zajlottak az események számára is homályos, a következő képe ugyanis az, amikor reggel felébred, a kis Skylar pedig ott fekszik hason az ágyon, de már nem lélegzik.

A férfi már este 7 órakor masszívan elkezdett vedelni. Amikor a rendőrök kiértek a helyszínre legalább 11 doboz sört és további borosüvegeket találtak a helyszínen. Ez a mennyiség pedig teljesen kiütötte a férfit, aki képtelen volt felügyelni kislányára, így a szeme előtt fulladt meg.

A történtek ellenére úgy tűnik az édesanya rendkívül megbocsájtó, a tárgyaláson ugyanis elmondta, hogy férje mindig magát hibáztatta a kislányuk halála miatt, felfogta tett súlyát és soha nem próbálta meg másra kenni a tragédiát.

Forrás: PinkPencil

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Gyógynövények szembetegségekre: ezeket ajánlja a bükki füvesember

Szabó Gyuri bácsit, a bükki füvesembert kérdeztük a szemet erősítő és a szembetegségekre bevált gyógynövényekről. A népgyógyászat a fáradt,...

Panasz a Facebookon: rosszul parkolt a mentőautó – itt az OMSZ válasza

Azt írják, a sofőr úgy járt el, ahogy kell. A Facebookon tette valaki szóvá vizsgálatot követelve és egy fotót...

A Kaukázusi Medvetalp veszélyes, olvasd el az anyuka írását, hogy gyermeke hogyan sérült meg tőle!

Egy kis figyelemfelhívás! Legfőképpen kisgyermekes szülőknek!   Ha kirándulást tervezel a szabadba legyen az akár erdő akár mező vagy bokrosabb...

Egy vétlen tanárnő is meghalt a Borsod megyei tragédiában.. – videó

Ketten meghaltak, amikor egymásnak csapódott két autó Szikszó és Onga között. A TV2 Tények úgy tudja, az egyik sofőr szabálytalanul előzött,...