-0.5 C
Budapest
2023. március. 29. szerda

Topmodellé fogyott a kövér nő, de most mégsem boldog! Története figyelemfelhívás minden fogyókúrázó embernek!

Dátum:

Megosztás:

Sokunknak volt már olyan napja, amikor azt éreztük, hogy minden szempár minket figyel és az emberek rólunk tesznek megjegyzéseket vagy éppen kigúnyolnak minket a kinézetünk miatt. Aztán eljutunk addig a pontig, amikor kijelentjük, hogy elég volt. Ideje tennünk valamit.

Hasonló dolog esett meg Emma-val, a most 37 éves fotóasszisztenssel.

Gyerekkorától kezdve sok kritikai érte őt a súlya miatta. 15 éves korában annyira elhízott, hogy az édesanyja ruhásszekrényéből kényszerült öltözködni, mert a saját ruhái már nem mentek fel rá. 17 éves korában úgy döntött, hogy diétába kezd és hat hónapon belül sikerült visszaszereznie a normális súlyát.

Hamarosan belépett az első párkapcsolatába és úgy gondolta, hogy végre minden a helyére került, amikor a súlya megint kezdett gyarapodni. A kapcsolatának nem sokkal később vége szakadt, így elkezdett bezárkózni, mert nem érezte jól magát a testében.

23 éves korában 46-os mérete volt.

A kollégái elkezdték bántalmazni, amitől depressziós lett, azt pedig pánikrohamok követték. Innentől kezdve Emma az evésben talált menedéket, hogy némi örömöt csempésszen az életébe.

Sajnálatos módon az önbecsülése nagyon mélyre zuhant és úgy döntött, hogy fogyókúrás tabletták szedésébe kezd, Amikor ez sem működött, gyomor bypass műtétre adta a fejét. Mindenki azt mondta neki, hogy ez nem fogja megoldani a problémáját, de ő tudta, hogy szüksége van rá.

A várakozásoknak megfelelően Emma elkezdett fogyni, de a kezdeti napok, amelyek a műtétet követték nagyon stresszesek voltak, mivel néhány kanál levesnél többet képtelen volt megenni. Ugyanakkor elkezdett edzeni is, ami azonnali fogyást eredményezett.

Kidobta az összes régi ruháját és újakat vásárolt.

A dolgok gyorsan megváltoztak, amikor Facebookon üzenetet kapott egy munkatársától, Rob-tól. Úgy gondolta, hogy baráti üzenetről van szó, de kiderült, hogy Rob barátnője írt neki, megkérve, hogy tartsa távol magát a férfitől. Emma meglepődött, hiszen soha nem közeledett úgy Rob felé, hogy az félreérthető lehetne.

Nem ez volt az egyetlen kellemetlen eset. Az egyik barátnője megkérte, hogy próbálja fel az egyik ruháját, és amikor Emma ezt megtette, a barátnője nagyon durván viselkedett. Elmondta neki, hogy mennyire utálja és irigy rá, amiért jobban néz ki, mint ő. Emma nem erre számított a legjobb barátjától.

A műtét után Emma nem tudott nagyobb mennyiségű ételt megenni és nem is tudott együtt vacsorázni a barátaival, egyre kevesebb időt töltött velük. Lassan teljesen eltávolodott mindenkitől.

Mindig is barátságosan viszonyult másokhoz, de hamarosan rájött, hogy mindenki vagy többet vár el, mint amit nyújtani akar vagy elhidegül tőle.

A dolgok sokkal rosszabbra fordultak, mint előtte voltak. Emma úgy érzi, hogy az arca is elvesztette báját és a hasát igyekszik bő ruhákkal eltakarni. Már sajnálja, hogy hirtelen ilyen sok súlyt vesztett, ami ahelyett, hogy megoldotta volna a problémáit, még jobban megnehezítette az életét.

Forrás: tudasfaja.com

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Leonardo DiCaprio; Jonah Hill; Matthew McConaughey; Margot Robbie; – A Wall Street farkasa – videó (18+)

A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is...

Szijjártó Péter: Magyarország és Lengyelország nemet mondott az európai földgázrendeletre

Az uniós tagállamok arról szavaztak, hogy meghosszabbítsák-e azt a rendeletet, amely előírná az EU-n belül a földgázfelhasználás csökkentését. Korábban...

Bejelentés: hamarosan lép a kormány a fúrt kutak ügyében

Csökkenteni fogják azoknak a korábban szabálytalanul létesített kutaknak az engedélyezési költségét, amelyeket nem öntözésre, hanem háztartási célra használnak...

Új helyen bukkant fel és rekorder lett M237, a vándorló farkas – itt a teljes útvonala

Immáron a legnagyobb távolságot dokumentáltan megtevő farkas Európában az a példány, mely tavaly nyáron Svájcból indult, a napokban...