15 C
Budapest
2024. március. 3. vasárnap

Top 3 des Espagnols remarquables dans le monde contemporain du football

Dátum:

Megosztás:

Parmi les sportifs les plus connus sur la planète du football, il y a beaucoup d’Espagnols, comme Alfredo Di Stéfano, Xavi Hernandez et Iker Casillas. Le fiable bookmaker en ligne 1xBet fournit l’opportunité de pronostiquer les scores des événements sportifs auxquels les équipes où ces sportifs ont joué participent.

En parlant sur les informations intéressantes sur ces sportifs remarquables de provenance d’Espagne, il est nécessaire d’apprendre que : 

  • Alfredo Di Stéfano était membre du Real Madrid dans les années 1950 et 1960, où il a gagné 5 Coupes d’Europe consécutives. Il a aussi été le moteur du club de foot du Real Madrid pendant cette période, gagnant de nombreux titres nationaux ;
  • Xavi Hernandez est célèbre pour son rôle central dans l’équipe nationale d’Espagne qui a gagné l’Euro 2008 et le Mondial 2010 ;
  • Iker Casillas était un membre clé de l’équipe de foot nationale d’Espagne, aidant l’Espagne à remporter l’Euro 2008, le Mondial 2010 et l’Euro 2012.

De nos jours, 1xBet comme le meilleur bookmaker en ligne offre de parier sur les événements sportifs auxquels les équipes où ces Espagnols ont joué participent.

1

L’évolution de la carrière sportive de ces footballeurs espagnols

Alfredo Di Stéfano était un sportif d’origine espagnole qui se trouve parmi les plus grands joueurs. En faisant des paris sportif e sport avec 1xbet.ci/fr/line/esports, on peut simultanément parier sur les matchs auxquels les clubs où cet Espagnol a joué prennent part. Il était membre du Real Madrid de 1953 à 1964, après quoi il a rejoint l’Espanyol où il a joué jusqu’en 1966.

Xavi Hernández a principalement joué pour un seul club pendant son parcours professionnel de foot. Il s’agit du FC Barcelone où il a passé 17 ans à partir de 1998 et jusqu’en 2015. Il est devenu un membre clé de ce club et a contribué à l’ère dorée du Barça sous la direction de l’entraîneur Pep Guardiola.

On peut avec 1xBet placer des paris sportifs sur les événements auxquels les clubs nommés prennent part et parier simultanément sur esport en ligne. La carrière d’Iker Casillas a été principalement associée au Real Madrid (pendant 16 ans de 1999 à 2015) et à l’équipe de foot nationale (pendant 16 ans de 2000 à 2016). Il est intéressant de noter que ce footballeur est rapidement devenu le gardien de but titulaire du Real Madrid. C’est ici que Casillas a gagné plusieurs titres, dont cinq championnats de la Liga, deux Coupes d’Espagne et trois Ligues des champions de l’UEFA.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Drámai NATO-bejelentés az ukránokról

Mircea Geoana NATO-főtitkár-helyettes szerint még nincs meg a pontos menetrendje annak, hogy Ukrajna miként csatlakozhatna a szövetséghez. Geoana hangsúlyozta,...

Azt mondták, ide most a színészek nem jöhetnek be, mert a színészeknek árt, ez egy amerikai film – mesélte Bodrogi gyula a főiskolás éveiről,...

Szinte nincs olyan korosztály Magyarországon, aki ne ismerné Bodrogi Gyulát, a legendának azonban nem indult zökkenőmentesen a karrierje. A Nemzet...

Kínos: Ausztria szinte csak Oroszországtól vásárol gázt + videó

– Ausztria ellátásában az orosz gáz aránya elérte a 98 százalékot. Az ügy meglehetősen kínos, mert a háború...