34.4 C
Budapest
2022. július. 1. péntek

Tönkretettétek a Ramadánt, ezért meg foglak titeket ölni!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Így járt az a muszlim, aki 1,2 kiló kannabiszt, valamint kokaint is tart otthon, és pechére éppen a Ramadán alatt kerül a bíróságra… Az eset egy francia kisvárosban történt.

Az Európában magukat már otthon érző muszlimok mindig tudnak valami meglepővel szolgálni, ami egy itt született embernek eszébe sem jutna. Pontosan ez történt a franciaországi Agen kisváros büntetőbíróságán.

Az elmúlt kedden hat hónap börtönre ítéltek egy 34 éves új hazát keresőt, akit kilakoltatás fenyegetett, mert már 6800 eurónyi lakbérrel tartozott.Ám nem is ez volt a fő bűne, hanem az, hogy a lakásban a rendőrök 1,2 kilogramm kannabiszt és kokaint is találtak.

Az illető ezt azzal magyarázta, hogy el akarta adni a drogot, hogy abból törlessze az adósságait…

Ettől azonban nem enyhült meg a bíró szíve. Amikor pedig kihirdette az ítéletet, az érzékeny lelkű díler az kezdte el üvölteni a teremben lévőknek, hogy “tönkretettétek a ramadánt, ezért meg foglak titeket ölni!”.

Forrás: Ripost/  Actu.fr

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Dráma a Keletinél: a forró vonatkocsiban ragadtak az utasok, az ablakokat kellett kitörniúk, hogy menekülni tudjanak.. – A MÁV “széttette” a kezét.., aztán mégis...

A meghibásodás a klímát is tönkretette, ezért hamar borzalmas hőség lett a kocsiban. Csütörtökön a Keleti pályaudvaron műszaki hibát...

Tragédia: Megtalálták a Visegrádnál a Dunába veszett lány holttestét

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét. Kajakozók bejelentése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányág Dunai Vízirendészeti...

Kizuhant egy fesztiválozó az óriáskerékből a Balaton Soundon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy feszitválozó a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A hírt a sérült bulizó egyik barátjától...

Rossz hír a Balatonra készülőknek: “elesett” az M7-es

A nagy forgalom mellett egy hármas baleset is lassítja a közlekedést az M7-es autópályán a fővárosból a Balaton...
facebook