Kezdőlap Szabadidő Bulvár Tönkrement házassága után Szulák Andi exével jött össze Marsi Anikó

Tönkrement házassága után Szulák Andi exével jött össze Marsi Anikó

Budapest – A sokkoló szakítás után alakul az új szerelem Marsi Anikó életében. Úgy tudjuk, a Tények műsorvezetőjének sikerült továbblépnie azok után, hogy zátonyra futott a házassága Palik Lászlóval: egy másik férfi oldalán találhatja meg a boldogságot. Az illető pedig nem más, mint Szulák Andrea exe, Gábor.

Bombaként robbant a hír, amikor júniusban a Blikk elsőként megírta, hogy a tévés álompár külön költözött. Az Exatlon Hungary dominikai forgatásáról visszatérve ugyanis Palik László már nem a családi fészekbe, hanem egy másik budai lakásba költözött. A família kettészakadt, ami érthetően nagyon megviselte Marsit. A barátok nagyon bíztak benne, hogy sikerül rendezni a kapcsolatukat, ám úgy tűnik, erre már nincs esély.

Palik László és gyerekeik főztek Marsi Anikóra a karantén alatt /Fotó: RAS-archívum

A TV2 hírműsorának háziasszonya azonban nem maradt sokáig magányos, hiszen időközben rátalált a szerelem és új társra lelt. Erre egy szemfüles olvasóriporterünk hívta fel a figyelmet, akinek természetesen jár a 10 ezer forintos jutalom az információért.

– Marsi Anikó új párja nem más, mint Szulák Andrea exe, gyermekének apja, Gábor – közölte informátorunk. – Nem titok már a románcuk a környékbeliek számára sem, közülük ugyanis többen is látták már a Normafán egymás társaságában futni a tévést és új szerelmét, illetve gyakran autóznak is együtt Marsi kocsijával az otthonához közeli utcákon.

Természetesen megkerestük Marsi Anikót, aki azonban nem kommentálta értesülésünket.

Gábor korábban Szulák Andrea a párja volt / Fotó: RAS

Új kedvesének, Gábornak több ismert párja is volt már, hiszen korábban Szulák Andrea oldalán ismerhettük meg. Az énekes műsorvezetőtől 2015 őszén költözött el, egy közös gyermekük született a kapcsolatukból, a tizennégy éves Rozina. Szakításuk után nem sokkal kiderült az is, hogy Agócs Judit színésznő volt a férfi új választottja. A kapcsolatuk azonban nem tartott sokáig, 2016 tavaszán hirtelen szakítottak, noha az akkor negyvenkét éves színésznő már a szíve alatt hordta közös gyermeküket, akinek késő ősszel életet is adott. Most Marsi Anikó mellett Gábor is révbe érhet.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: TV2

Exit mobile version