7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóTönegkarambol az M1-ese, tegnap délután

Tönegkarambol az M1-ese, tegnap délután

A baleset miatt a fővárosból kifelé vezető oldal belső sávját lezárták – torlódásra kellett számítani.

Eddig tisztázatlan körülmények között négy autó ütközött össze 2022. augusztus 28-án 13 óra 46 perc körül az M1-es autópálya Budapestről kifelé vezető oldalán a 19-es kilométerszelvénynél, Biatorbágy térségében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a baleset során egy ember megsérült.

A balesettel érintett járművek forgalmi akadályt képeznek, a forgalom a külső és a leálló sávon halad. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon a járművezetőknek torlódásra kell számítani.

police

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work